Νέα Σελήνη στον Τοξότη από σήμερα – Σε ποια ζώδια θα φέρει εύνοια και σε ποια όχι

Από τα ξημερώματα η Σελήνη αλλάζει θέση και φέρνει εύνοια για ορισμένα ζώδια

Τα ξημερώματα η νέα Σελήνη η οποία περνάει στον τοξότη, θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις με Ουρανό και Κρόνο ενεργοποιώντας την τελευταία έκλειψη του χρόνου. Σε ορισμένα ζώδια όμως, αναμένεται να φέρει εύνοια και θετικές εξελίξεις. Υπάρχει ένα πλαίσιο έντασης σήμερα που αφορά κυρίως τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου.

Τα ζώδια όμως που θα μπορέσουν να απολαύσουν νέες δραστηριότητές, και με την νέα Σελήνη να βελτιώσουν καθημερινότητα και διάθεση, είναι τα εξής:

Παρθένος

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η νέα σελήνη φέρνει έναν αέρα αλλαγών και καλής διάθεσης, κάτι που έχεις πολύ ανάγκη. Η περίοδος είναι ιδανική για να διοργανώσετε όλα όσα θέλατε εδώ και πολύ καιρό, αλλά συνεχώς το αναβάλλετε εξαιτίας υποχρεώσεων. Πάρτε τον χρόνο για τον εαυτό σας και απολαύστε ότι πραγματικά σας γεμίζει και σας δίνει ενέργεια. Οι ημέρες για εσάς φαίνονται άνετες και ευχάριστες.

Τοξότης

Αγαπητέ μου τοξότη, η εποχή σου είναι εδώ και αυτό σηματοδοτεί μια νέα αρχή, αλλά και μια περίοδο γεμάτη με καλές στιγμές και έντονη δραστηριότητα. Σχεδόν όλοι οι τομείς στην ζωή σου ευνοούνται και θα είσαι πρωταγωνιστής σε κάθε πτυχή της ζωής σου, απολαμβάνοντας την αγάπη και τον θαυμασμό που σου δείχνουν οι γύρω σου. Φρόντισε να απολαύσεις στο έπακρο τις ημέρες αυτές.

Ιχθύες

Η διάθεση σου αλλάζει και τα νέα ξεκινήματα βρίσκονται μπροστά σου. Είναι η στιγμή να αφήσεις μια περίεργη φάση της ζωής σου πίσω και να δεις επιτέλους το τοπίο να αλλάζει προς το καλύτερο. Οι ημέρες ίσως εξακολουθήσουν να είναι απαιτητικές, ωστόσο θα βρεις αυτό που σε γεμίζει και σου δίνει δύναμη να προχωράς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS