Τρίγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα: Τα 3 ζώδια που δεν πρέπει να εμπιστευθείς σήμερα

Δώσε μεγάλη προσοχή. Τουλάχιστον, σε προειδοποιήσαμε

Σήμερα, Κυριακή 12 Μαρτίου, καλό είναι να προσέξουμε. Γιατί το τρίγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα καλά κρατεί και, αν αισθάνεστε ότι κάποιος σας παρακολουθεί, καλά κάνετε. Είναι λες και το σύμπαν συνωμοτεί για να σας κάνει πιο δυστυχισμένους ή, τουλάχιστον, κάπως έτσι νιώθετε. Κάνετε overthinking, δημιουργείτε τρελά σενάρια, ο εσωτερικός μονόλογος έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα - γενικά, τα πράγματα ίσως και να μην είναι τέλεια.

Και τα παρακάτω 3 ζώδια καλό είναι μη βρίσκονται κοντά σας, γιατί αν βρεθούν, και θα τα εμπιστευθείτε, και θα σας πληγώσουν, και δε θα μπορείτε να πείτε ότι δε σας προειδοποιήσαμε.

Παρθένος

"Γιατί να εμπιστευθεί κανείς έναν Παρθένο τις υπόλοιπες μέρες;”, θα μας ρωτήσετε και θα έχετε δίκιο, ενδεχομένως. Ωστόσο, το τρίγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα σας καλεί να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί, ειδικά αν τους ζητήσετε συμβουλές για επαγγελματικά ζητήματα. Δεν είναι πως θέλουν το κακό σας, απλώς δε σκέφτονται καθαρά. Ποιος σκέφτεται καθαρά το 2023, άλλωστε;

Τοξότης

Ένα ζώδιο, μία ιστορία. Σήμερα, οι Τοξότες θα υπολειτουργούν και η επικοινωνία τους με τους άλλους, θα είναι δύσκολη. Μη βασιστείτε πάνω τους, λοιπόν, και προετοιμαστείτε να ακυρώσουν τα σχέδια σας, αν έχετε κανονίσει κάτι μαζί.

Αιγόκερως

Παρορμητικοί, ξεροκέφαλοι, ειδικοί στο gaslighting. Οι Αιγόκεροι είναι ο λογος που σήμερα, Κυριακή 12 Μαρτίου, θα νιώσετε ότι είναι αδύνατο να βγάλετε άκρη με τους γύρω σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS