Ο Ιούλιος θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και δύσκολος μήνας γι' αυτά τα 3 ζώδια

Αν πίστευες πως θα περάσεις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, σόρρυ αλλά θα στο χαλάσουμε

Όχι ότι εμείς  θέλουμε να σου καταστρέψουμε το όνειρο των ξέγνοιαστων, καλοκαιρινών διακοπών -αλλά η αστρολογία δεν φαίνεται να είναι πολύ με το μέρος μας. Οι πλανήτες ξεκινούν την αλλαγή των θέσεων τους, και τα δεδομένα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, ειδικά άμα ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια. Μπορεί να μην έχουμε ανάδρομες πορείες των πλανητών, όμως έχουμε Πανσέληνος, δύσκολες όψεις, και απαιτητικά εξάγωνα. Αν είσαι λοιπόν ένα από τα παρακάτω ζώδια, κράτα σημειώσεις:

Δίδυμος

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 10/07 θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα στην καθημερινότητα σου. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν έχει καμία σχέση με το υπόλοιπο του μήνα. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 03/07 φέρνει σε πρώτο πλάνο την πρακτικότητα και τα οικονομικά σου. Δεν θα έχεις την άνεση να ασχοληθείς με όλα όσα θες, ενώ είναι σημαντικό να βάλεις προτεραιότητα, για να μην ξεμείνεις από χρήματα μέσα καλοκαιριού. Με τον Άρη στην Παρθένο μετά τις 10/07, τα πράγματα έρχονται να πάρουν φόρα, με πολλές δραστηριότητες, συναντήσεις, αλλά και συμφωνίες, που ενδεχομένως να σου αλλάξουν τη ζωή. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν γίνεται πάντα με τον πιο ομαλό και εύκολο τρόπο. Έχοντας την επιρροή του Άρη, είναι πολύ πιθανό να έχεις ξεσπάσματα, εντάσεις, αλλά και βίαιο οριστικό κλείσιμο σε ορισμένες εκκρεμότητες.

Παρθένος 

Από τη μια ο Ιούλιος ξεκινά πολύ καλά για εσένα, από την άλλη όμως η Πανσέληνος στις 3/07, δεν σε αφήνει να χαρείς για πολύ. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου και να κρατήσεις δυνάμεις για τη συνέχεια, μιας και ο Άρης στον Λέοντα θα χρειαστεί γερά νεύρα για να τον διαχειριστείς. Είναι πιθανό να επηρεαστείς ψυχολογικά από αρνητικά συμβάντα, και να ξυπνήσουν ανασφάλειες και φόβοι σου. Οι ανησυχίες θα είναι αρκετές, ευτυχώς όμως, από τα μέσα του μήνα και μετά η κατάσταση γίνεται πιο χαλαρή. Στις 20/07 έχουμε την πιο απαιτητική όψη, την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο που μπορεί να σου δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, γι' αυτό κοντά σε αυτή την ημερομηνία, καλύτερα να μην πάρεις κάποιο ρίσκο.

Τοξότης 

Η αλήθεια είναι πως ο Ιούλιος δεν φαίνεται να είναι ένας χαλαρός μήνας, ούτε για εσένα Τοξότη. Οι όψεις του σε επηρεάζουν άμεσα και κυρίως φέρνουν στρες και ανησυχία για πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής σου. Από τη μια θες να ακολουθήσεις τη ζωή και την καθημερινότητα που ονειρεύεσαι, από την άλλη όμως, τίποτα δεν φαίνεται πως σε βοηθά να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Στις 20/07 μάλιστα ο Άρης θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς, και είναι πολύ πιθανό να διαταραχθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, και σίγουρα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Στις 17/07 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στον 8ο Ηλιακό σου οίκο, θα φέρει ακόμη περισσότερα συναισθήματα, αλλά και δυσκολίες στη διαχείριση τους. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS