Αναβάλλονται τα βραβεία Grammy 2021- H επίσημη ανακοίνωση


6 Ιανουαρίου 2021

Αναβάλλονται τα βραβεία Grammy 2021- H επίσημη ανακοίνωση

Η τελετή απονομής των βραβείων Grammy 2021, αναβάλλεται για τις 14 Μαρτίου, εξαιτίας του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Κατόπιν προσεκτικών συζητήσεων με ειδικούς στην υγεία, τον παρουσιαστή και τους καλλιτέχνες, που είναι προγραμματισμένοι για εμφάνιση, αναπρογραμματίζουμε την 63η τελετή απονομής των Βραβείων Grammy για την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

«Η συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση με τον κορωνοϊό στο Λος Άντζελες, με τις δομές υγείας υπερβολικά επιβαρυμένες, τις ΜΕΘ να έχουν αγγίξει τα όρια και νέες οδηγίες από πολιτεία και τοπικές κυβερνήσεις οδήγησαν όλους μας στο συμπέρασμα πως αυτό ήταν το σωστό. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων στη μουσική μας κοινότητα και των εκατοντάδων ακόμη που εργάζονται ακούραστα στην παραγωγή του σόου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ταλαντούχους καλλιτέχνες, το προσωπικό, τους χορηγούς και ειδικά τους φετινούς υποψήφιους για την κατανόηση, την υπομονή και την προθυμία τους να συνεργαστούν μαζί μας σε αυτούς τους πρωτοφανείς καιρούς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits