3 δώρα που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου τα φετινά Χριστούγεννα


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2021

3 δώρα που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου τα φετινά Χριστούγεννα
Τα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, η αγαπημένη μικρών και μεγάλων και σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι να ανυπομονούμε γι’ αυτά. Φέτος, η COSMOTE μας δίνει ακόμα περισσότερους, καθώς μας προσφέρει απίθανα δώρα επικοινωνίας που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη δράση της εταιρείας ξεκίνησε ήδη από τις 22 Νοεμβρίου. Η COSMOTE άρχισε να μετρά αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα προσφέροντας νέα δώρα, διαφορετικά κάθε εβδομάδα, για τους συνδρομητές της, μεταξύ των οποίων δωρεάν πακέτα data και χρόνου ομιλίας για το κινητό και το σταθερό, δωρεάν COSMOTE TV και εκπτώσεις σε παραγγελίες μέσω BOX. Η δράση αυτή της COSMOTE έχει γνωρίσει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από τους συνδρομητές, καθώς έχουν γίνει περισσότερες από 3,2 εκατ. ενεργοποιήσεις προσφορών, μόνο τις τρεις πρώτες εβδομάδες.

Τώρα τα δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα κορυφώνονται, καθώς η COSMOTE χαρίζει:

- Δωρεάν απεριόριστα data για όλους τους συνδρομητές κινητής

- Δωρεάν απεριόριστη ομιλία από το σταθερό προς σταθερά & κινητά όλων των εθνικών δικτύων

- 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες

Jenny.Gr

Οι παραπάνω χριστουγεννιάτικες προσφορές αφορούν όλους τους συνδρομητές κινητής και σταθερής* COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς. Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο Internet στο κινητό, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου, αλλά και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό του σπιτιού ή της επιχείρησής τους.

Παράλληλα, θα έχουν 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες και θα κερδίσουν στις επόμενες παραγγελίες τους μέσω BOX, έως και 7€ έκπτωση ανά παραγγελία. Οι συνδρομητές κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους απλά καταχωρούν τον κωδικό XMAS30 στο BOX App και αυτομάτως γίνεται η απόδοση των πόντων για τις τρεις επόμενες παραγγελίες.

Η ενεργοποίηση των προσφορών κινητής και σταθερής μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022 μέσω του My COSMOTE App και του WHAT’S UP App. Με τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν σήμερα τις δύο εφαρμογές να έχουν φτάσει τα 3,7 εκατ., το My COSMOTE App και το WHAT’S UP App βρίσκονται σταθερά μέσα στις δημοφιλέστερες επιλογές στο App Store, Google Play και App Gallery. Όλο και περισσότεροι συνδρομητές επιλέγουν τις δύο εφαρμογές για να έχουν πρόσβαση γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, όπου κι αν βρίσκονται σε ένα πλήθος λειτουργιών απευθείας στο κινητό τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές μπορείτε να βρείτε εδώ.

*Στη σταθερή μπορούν να ενεργοποιηθούν έως 2 προσφορές ανά ΑΦΜ συνδρομητή.