Νέα προωθητική ενέργεια της LG για τους ψυγειοκαταψύκτες υψηλής ενεργειακής απόδοσης


JTeam

12 Μαΐου 2022

Νέα προωθητική ενέργεια της LG για τους ψυγειοκαταψύκτες υψηλής ενεργειακής απόδοσης
Με κάθε αγορά ψυγειοκαταψύκτη LG ενεργειακής κλάσης από Α έως C παίρνετε δώρο έναν ατμοκαθαριστή Kärcher.

Η LG Electronics (LG) υλοποιεί μια ακόμη μοναδική προωθητική ενέργεια, για τους ψυγειοκαταψύκτες που προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην ενεργειακή τους κλάση. Συγκεκριμένα από τις 3 Μαΐου 2022 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά ενός LG Ψυγειοκαταψύκτη ενεργειακής κλάσης από Α έως C, οι καταναλωτές θα πάρουν ως δώρο έναν ατμοκαθαριστή Kärcher. Τα μοντέλα που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα: GBP62PZNBC, GBP62DSNCN, GBB92STBAP, GBB92STABP και GBB92STACP.

Οι ψυγειοκαταψύκτες της LG με ενεργειακή κλάση Α-C στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G), προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα χάρη στον γραμμικό συμπιεστή Ιnverter της LG.

Ο συνδυασμός μιας σειράς από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως το σύστημα NatureFRESHTM και η τεχνολογία FRESHBalancer™ βοηθά στο να διατηρηθούν φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, μέσω της τεχνολογίας FRESHConverter™ μπορείτε να επιλέξετε τη βέλτιστη θερμοκρασία ανά είδος τροφίμων, διατηρώντας έτσι σε άριστη κατάσταση το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά σας αντίστοιχα. Επιπλέον, με την τεχνολογία DoorCooling+™, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα, τραγανά και ζουμερά για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα[1] χάρη στην πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη.

[1] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 ℃ σε 8 ℃ μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.