Διευρύνεται η Slim σειρά για την πλύση των ρούχων από την LG


JTeam

23 Ιουνίου 2022

Διευρύνεται η Slim σειρά για την πλύση των ρούχων από την LG
Ιδανική λύση για τοποθέτηση σε μικρότερους χώρους χωρίς περιορισμό στην χωρητικότητα πλύσης.

Η Slim σειρά πλυντηρίων ρούχων και πλυντηρίου- στεγνωτηρίου της LG Electronics (LG) έχουν μικρότερο βάθος από τα αντίστοιχα συμβατικά μοντέλα, αποτελώντας την ιδανική λύση για τοποθέτηση σε μικρότερους χώρους χωρίς συμβιβασμούς στην χωρητικότητα.

Νέα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά της Slim σειράς, η οποία περιλαμβάνει συνολικά πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων 8,5/5 κιλών και πέντε μοντέλα πλυντηρίων ρούχων από 7 έως 8,5 κιλών χωρητικότητας πλύσης[1]. Συγκεκριμένα, το Slim πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων της LG (F2DV5S8H0E), με διαστάσεις 60x47x85 εκ., αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση, καθώς συνδυάζει πλύση και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Jenny.Gr

Τα πλυντήρια διακρίνονται για τις καινοτόμες τεχνολογίες που διαθέτουν, όπως η τεχνολογία AI DD™[2] χάρη στην οποία η συσκευή ανιχνεύει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για τα ρούχα για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Παράλληλα, με την τεχνολογία Steam™ εξαλείφεται το 99,9% των αλλεργιογόνων[3], όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Επιπλέον, διαθέτουν τον συμπιεστή Inverter Direct Drive™ με 10 χρόνια εγγύηση για το μοτέρ και τεχνολογία 6 Motion, όπου μέσω έξι διαφορετικών κινήσεων του κάδου παρέχεται καλύτερη απόδοση και φροντίδα στα υφάσματα.

[1] Κωδικοί μοντέλων: F2WV3S7N3E, F2WV3S7S3E, F2WV5S8S0E, F2WV5S8S2PE, F2WV9S8P2E, F2DV5S8H0E.

[2] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης.(Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).

[3] Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.