Η Marion Cotillard μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Δεν είναι μικρό πράγμα μέσα σε λίγες μόνο ώρες ολόκληρος ο πλανήτης να σε χαρακτηρίζει ως πέτρα του σκανδάλου όσον αφορά το πιο πολύκροτο διαζύγιο των τελευταίων ετών. Η Marion Cotillard,  η οποία αυτές τις μέρες κατηγορείται ως το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Brad και Angelina, αποφάσισε να κλείσει μια και καλή τα ΄στόματα μέσα από ένα post στο Instagram.

Η πανέμορφη 40χρονη ηθοποιός, η οποία είναι μαζί με τον σύντροφό της, Guillaume Canet, από το 2007 και έχουν ήδη έναν γιο, τον 5χρονο Marcel, δήλωσε: "Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία αντίδρασή μου σε όλο αυτό που έχει συμβεί και με έχει παρασύρει τις τελευταίες ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τέτοια πράγματα, αυτή η κατάσταση όμως έχει επηρεάσει ανθρώπους που αγαπώ".

"Αρχικά, πριν αρκετά χρόνια γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, πατέρα του γιου μας και του μωρού που περιμένουμε. Είναι η αγάπη μου, ο καλύτερος φίλος μου, ο μόνος που χρειάζομαι. [...] Και σε όλα τα media και τους haters που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, εύχομαι να συνέλθουν γρήγορα. Τέλος, εύχομαι πραγματικά η Angelina και ο Brad, τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ βαθιά, να βρουν την ηρεμία τους μέσα σε αυτή τηνπολύ δύσκολη στιγμή. Με όλη μου την αγάπη, Marion". Την αγαπάμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.