Όλα όσα ξέρουμε για τη δίαιτα της Kim Kardashian

"Πρόκειται να ξεκινήσω μία τρελή δίαιτα. Κοιτούσα πράγματα στο Instagram και αυτή η body builder εμφανίστηκε στη σελίδα μου και είχε πάρει 32 κιλά στην εγκυμοσύνη της. Το παιδί της είναι 6 χρονών τώρα. Εκείνη είναι απίστευτα γυμνασμένη," είπε η Kim στη Kris Jenner. "H Melissa είναι μία γυμνάστρια που βρήκα. Αποτελεί μεγάλη έμπνευση για εμένα και θέλω να τη συναντήσω και να τη ρωτήσω αν θέλει να με προπονήσει. Θα μπορούσε να με βοήθησει να ελέγξω το φαγητό μου και να με βάλει σε ένα υπέροχο δρόμο..Αν ήμουν έστω και 10 τοις εκατό σαν εκείνη θα άλλαζε η ζωή μου. Τα χέρια μου και η πλάτη μου. Είναι κυρίως το φαγητό. Πρέπει να έχω αυτόν τον τρόπο ζωής. Πρέπει να προσπαθήσω."

Η Kim και η Khloe συναντούν την Melissa στη Νέα Υόρκη. Η Melissa λέει πως η φιλοσοφία πίσω από τη διατροφή της είναι "να κάνει το φαγητό απλό" και να τρώει "φρέσκα και καλά" γεύματα. "Ο έλεγχος στις μερίδες [είναι σημαντικός] επίσης."

Αργότερα, η Melissa επισκέπτεται το σπίτι της Kim όπου καθαρίζει το ψυγείο της από ανθυγειινές τροφές και γλυκά. Γι' αυτό η Kim αποκαλεί τη δίαιτα "τρελά αυστηρή."

Όσον αφορά την αφοσίωση της Kim, η Melissa πρόσφατα έγραψε στο Instagram: "H Kim προπονείται πολύ σκληρά και έχει εκπληκτική ηθική και είναι ευχαρίστησή μου να την προπονώ. Ας συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτούς τους μυες girl."

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kim Kardashian φωτογραφήθηκε γυμνή για τη Vogue

[gallery-717616]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.