CELEBRITIES

Τα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής της Emilia Clarke ως Daenerys στο GoT συγκίνησαν το internet


The Jennettes

27 Μαΐου 2019

daenerys-targaryen.jpeg

To ντοκιμαντέρ, Game of Thrones: The Last Watch, έδωσε στους fans μία γεύση για το πώς γυρίστηκε η 8η και τελευταία σεζόν της σειράς, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων στιγμών του cast στο πλατό. Ενώ το αντίο του Kit Harington στον χαρακτήρα του ήταν εξαιρετικά συγκινητικό, η τελευταία μέρα της Emilia Clarke ως Daenerys Targaryen ήταν κάτι πολύ παραπάνω.

Το υλικό στο ντοκιμαντέρ δείχνει την Clarke να φοράει την περούκα της για τελευταία φορά. "Υπάρχει σίγουρα μία εκπνοή," λέει η Clarke στην hairdresser του GoT, Candice Banks, για την τελευταία της σκηνή ως Dany. "Είναι κάπως συναρπαστικό να σκέφτεσαι: 'Ποια είμαι χωρίς αυτή [την περούκα];' αναρωτιέμαι."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilia_Clarke (@emiliacclarke) on

Παρότι η τελευταία της σκηνή στη σειρά είναι στην αίθουσα του θρόνου στο King's Landing, η τελευταία σκηνή που γύρισε η Clarke ήταν αυτή στο Winterfell. "Αυτή ήταν η τελευταία σκηνή της Emilia στο Game of Thrones," είπε ένα μέλος της παραγωγής όταν τελείωσε η σκηνή και η ομάδα άρχισε να χειροκροτά. Η Clarke φαίνεται να αγκαλιάζει τον showrunner, Dan Weiss, τον παραγωγό Bernadette Caulfield και την συμπρωταγωνίστριά της, Maisie Williams.

Οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν εξίσου συγκινητικές:

 

Δείτε ακόμη: Emilia Clarke: Άκρως αισθησιακή σε φωτογράφιση για τη VOGUE 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.