CELEBRITIES

9 φορές που η Margot Robbie απέδειξε πόσο sexy είναι


10 Σεπτεμβρίου 2019

9 φορές που η Margot Robbie απέδειξε πόσο sexy είναι

H Margot Robbie είναι μια από τις πιο όμορφες κι εντυπωσιακές γυναίκες της γενιάς της. Η 29χρονη Αυστραλή καλλονή έγινε γνωστή από την ταινία "Ο Λύκος της Wall Street" όπου χάρισε στους θεατές μερικά στιγμιότυπα που έκοβαν την ανάσα. Όπως για παράδειγμα, αυτό:

Στη συνέχεια προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού ως Harley Quinn, προσφέροντας μερικές ακόμα πολύ ενδιαφέρουσες σκηνές όπως αυτή:

Εκτός όμως από τις sexy στιγμές της στη μεγάλη οθόνη, η Margot Robbie, η οποία βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τον ρόλο της ως Sharon Tate στο Once Upon A Time in Hollywood του Quentin Tarantino - έχει κάνει και αρκετές sexy φωτογραφήσεις κι εμφανίσεις, που έχουν μείνει αξέχαστες. Παρακάτω θα δείτε 9 στιγμιότυπα, τόσο από ταινίες, όσο και από φωτογραφήσεις, που την καθιστούν μια από τις πιο sexy γυναίκες της εποχής της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.