CELEBRITIES

Τέλος εποχής για τους Αγγέλους της Victoria's Secret;


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2019

Τέλος εποχής για τους Αγγέλους της Victoria's Secret;

Την περασμένη εβδομάδα, τέσσερα αγγελάκια της Victoria Secret - η Josephine Skriver, η Elsa Hosk, η Jasmine Tookes και η Romee Strijd - εμφανίστηκαν μαζί σε κόκκινο χαλί στο Los Angeles για να γιορτάσουν την πιο πρόσφατη καμπάνια της εταιρίας. Όμως, οι εμπλεκόμενοι στη βιομηχανία της μόδας λένε ότι τα αγγελάκια θα προσγειωθούν απότομα στη γη, καθώς θ' αφήσουν στην άκρη τα φτερά τους.

"Πριν από ένα χρόνο, δεν θα υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να συνέβαινε κάτι τέτοιο", ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή της βιομηχανίας μοντέλων. Οι Άγγελοι της Victoria's Secret για πρώτη φορά δεν θα παρευρεθούν στην ετήσια επίδειξη μόδας, καθώς δεν πρόκειται να διοργανωθεί το γνωστό και ως Super Bowl show των μοντέλων. To τηλεοπτικό αυτό προϊόν καθιερώθηκε από το 2001, ενώ μεταξύ των πιο διάσημων μοντέλων που έγιναν αγγελάκια της VS ήταν η Gisele Bündchen, η Karlie Kloss, η Heidi Klum, η Miranda Kerr, η Tyra Banks και η Stephanie Seymour.

"Η βιομηχανία έχει αλλάξει συνολικά. Θα μπορούσα να δω τους Αγγέλους να φεύγουν", είπε χαρακτηριστικά πηγή της βιομηχανίας. Τα νέα της φετινής ακύρωσης παραδόθηκαν πρόωρα από την Shanina Shaik. "Δυστυχώς, το show της Victoria's Secret δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος", δήλωσε πρόσφατα η Shaik .

Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι η εταιρία δεν έχει προβεί σε κάποιες δηλώσεις, που να επιβεβαιώνουν την ακύρωση της επίδειξης. Τον Μάιο, ο Leslie Wexner, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Victoria's Secret L Brands, εξέδωσε ένα εσωτερικό σημείωμα για την "επανεξέταση" του ετήσιου show. "Η μόδα είναι μια επιχείρηση. Πρέπει να εξελιχθούμε, να αλλάξουμε για να μεγαλώσουμε", γράφει ο Wexner.

Αλλά μπορεί να είναι πολύ αργά, ή πάλι και όχι. Ο χρόνος θα δείξει.

Δείτε ακόμη: Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Kendall Jenner στο Φεστιβάλ Κανών

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.