CELEBRITIES

H Monica Bellucci κάνει το ντεμπούτο της στο θέατρο ως Μαρία Κάλλας


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2019

H Monica Bellucci κάνει το ντεμπούτο της στο θέατρο ως Μαρία Κάλλας

Στα 55 της χρόνια αποφάσισε να ανέβει στη θεατρική σκηνή, η διάσημη εντυπωσιακή ηθοποιός, Monica Bellucci, ενσαρκώνοντας μάλιστα τη Μαρία Κάλλας.

Νέο ντεμπούτο για τη Monica Bellucci. Η Ιταλίδα ηθοποιός θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου. Στη σκηνή του Studio Marigny, στην καρδιά του Παρισιού, η Bellucci θα διαβάσει αδημοσίευτα κείμενα της Μαρίας Κάλλας, που έχουν συλλεχθεί από τον Tom Wolf, τον σκηνοθέτη της «Maria by Callas» μεταξύ των μεγαλύτερων λυρικών.

"Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό", λέει η Bellucci, προσθέτοντας ότι αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. "Είπα" ναι "παρά τον φόβο μου, ένα «ναι» από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να αντιδράσω περαιτέρω". Η Monica Bellucci πρόκειται να ακολουθήσει την πορεία της ελληνικής καταγωγής τραγουδίστριας της όπερα, Μαρίας Κάλλας. Θα την ακολουθήσει από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που μερικές φορές χρωματίζεται από σκάνδαλα και προσωπικές δοκιμασίες.  

Δείτε ακόμη: Monica Bellucil: 9 φωτογραφίες που αποδεικύουν ότι παραμένει το απόλυτο θηλυκό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.