CELEBRITIES

Η βόλτα της Kendall Jenner με τον σκύλο της που δίχασε και προκάλεσε την κατακραυγή των social media


The Jennettes

23 Ιανουαρίου 2020

Η βόλτα της Kendall Jenner με τον σκύλο της που δίχασε και προκάλεσε την κατακραυγή των social media

Η Kendall Jenner τις τελευταίες ώρες, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media, εξαιτίας του post που δημοσίευσε όπου τη βλέπουμε να κάνει βόλτα με τον σκύλο της στο Los Angeles, φορώντας του έναν αγκαθωτό «πνίχτη» γύρω από τον λαιμό του. 

Ο αγκαθωτός «πνίχτης» είναι ένα μεταλλικό κολάρο με καρφιά που προεξέχουν προς τα μέσα.

Όταν ένας σκύλος τραβάει με δύναμη το λουρί του, τα καρφιά μπαίνουν στον λαιμό του και του προκαλούν την αίσθηση ότι πνίγεται, νιώθοντας πόνο κάθε φορά που δεν συμπεριφέρεται σωστά.

Η εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για τις τεχνικές εκπαίδευσης που το super model χρησιμοποιεί για τον σκύλο της. Αρκετοί μάλιστα, χαρακτήρισαν την συγκεκριμένη τεχνική ως«απάνθρωπη και βίαιη, την οποία απορρίπτουν οι εκπαιδευτές».

Ανάμεσα στα σχόλια, ήταν και το παρακάτω: «Κόβεις του ουρά του σκύλου σου, του δένεις τα αυτιά και το εκπαιδεύεις με μέσα που προκαλούν πόνο. Όλα για να βγάλει μια ωραία φωτογραφία για το Instagram, για να μην αναφέρω ότι έχει πέντε διαφορετικά σκυλιά. Όποιο της ταιριάζει αισθητικά».

Ωστόσο, κάποιοι έσπευσαν να τη δικαιολογήσουν, λέγοντας πως πρόκειται για «γρήγορο και αποτελεσματικό εργαλείο που πληγώνει το ζώο μόνο αν χρησιμοποιηθεί λάθος ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά». 

Δείτε ακόμη: Ο τύπος που βάζει τον εαυτό του σε όλες τις φωτογραφίες της Kendall Jenner 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.