CELEBRITIES

Ο Brad Pitt απαντά με χιούμορ απέναντι στον χρόνο- «Δεν αντέχω πια τα βραδινά γυρίσματα, ευχαρίστως θα έπαιρνα κασκαντέρ»


The Jennettes

24 Ιανουαρίου 2020

Ο Brad Pitt απαντά με χιούμορ απέναντι στον χρόνο- «Δεν αντέχω πια τα βραδινά γυρίσματα, ευχαρίστως θα έπαιρνα κασκαντέρ»

Ο Brad Pitt είναι γνωστό πως έχει καλή αίσθηση του χιούμορ και από την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε μετά τη βράβευσή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Santa Barbara, φαίνεται πως απαντά με χιούμορ και απέναντι στον χρόνο! 

Ο διάσημος ηθοποιός, που παρέλαβε το Maltin Modern Master Award, μίλησε μεταξύ άλλων, για το πώς νιώθει που μεγαλώνει. Ο ίδιος αποκάλυψε πως πλέον το καταλαβαίνει με πολλούς τρόπους, κυρίως από παλαιότερες ταινίες του. 

Όπως είπε, αστειευόμενος ο Brad κατά την παραλαβή του βραβείου του, «Είναι πράγματα σαν αυτό και τέτοιες βραδιές που μου λένε πως μεγάλωσα». Ενώ συνέχισε, λέγοντας, «Δεν αντέχω πια τα βραδινά γυρίσματα και ευχαρίστως θα έπαιρνα κασκαντέρ. Πλέον δεν θυμάμαι καν τον πρώτο κανόνα του Fight Club», αναφερόμενος στη διάσημη ατάκα από την ταινία του 1999.

Ενώ συνεχίζει, «Αλλά υπάρχουν επίσης βραδιές σαν αυτή που μπορώ να κοιτάξω πίσω και νιώθω πραγματικά ευλογημένος. Αισθάνομαι τόσο τυχερός για όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που συνεργάστηκα, οι οποίοι με δίδαξαν τόσα πολλά και άγγιξαν την ζωή μου». 

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.