CELEBRITIES

H Selma Blair δίνει μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας υπό τη στήριξη του συντρόφου της


The Jennettes

5 Μαρτίου 2020

H Selma Blair δίνει μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας υπό τη στήριξη του συντρόφου της

Η ηθοποιός Selma Blair, μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας δεν δίστασε να επικοινωνήσει το πρόβλημα υγείας της, δίνοντας ένα φωτεινό παράδειγμα για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με δύναμη κάθε δυσκολία.

Η ίδια μέσα από συνεντεύξεις της έχει δηλώσει πως αντιμετωπίζει όλη αυτή τη διαδικασία, εντάσσοντάς το πρόβλημα υγείας στην καθημερινότητά της, δίχως να φοβάται.

jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: Splash Ideal Images

Το τελευταίο διάστημα, η υγεία της είχε επιδεινωθεί και όπως έχει δημοσιοποιήσει η ίδια πάλευε μέσα από το νοσοκομείο για να βελτιωθεί η κατάστασή της. Στο πλευρό της ήταν και είναι ο σύντροφός της, Ron Carlson με τον οποίο πλέον φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο, θέλοντας να αφήσει πίσω όλες τις άσχημες στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι να περπατάει στο δρόμους του Hollywood ενώ οι δυο τους έδειχναν πολύ χαλαροί, απολαμβάνοντας ο ένας την συντροφιά του άλλου. Μπορεί η Selma να δίνει ακόμη μάχη αλλά όλα δείχνουν ότι αγωνίζεται καθημερινά για να βγει νικήτρια.

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.