Η Kylie Jenner και η κόρη της, Stormi Webster ποζάρουν μαζί στο πιο εντυπωσιακό εξώφυλλο

Η Kylie Jenner και η 2 ετών κόρη της, Stormi Webster πρωταγωνίστουν στο εξώφυλλο της Vogue Τσεχοσλοβακίας για την 24η έκδοση του περιοδικού, «Bedtime Story» .

Η ιδρυτής της Kylie Cosmetics μοιράστηκε το εκπληκτικό, κοντινό πλάνο με τους 181 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, οι οποίοι την αποθέωσαν. «Νέο εξώφυλλο με το μωρό μου για την @vogueczechoslovakia που γυρίστηκε στο σπίτι στο iphone μου @morellibrothers #VogueCS», έγραψε στη φωτογραφία.

Σύμφωνα με τη Vogue CS, οι φωτογράφοι μόδας Luca και Alessandro Morelli φωτογράφισαν το ντουέτο της μητέρας-κόρης ενώ ήταν σε καραντίνα στο σπίτι τους στο Los Angeles εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Ακόμα καλύτερα, τράβηξαν τη φωτογραφία μέσω κλήσης Zoom!

Στο εξώφυλλο, η 22χρονη δείχνει πανέμορφη, όπως και η μικρή Stormi, η οποία απέδειξε ότι η καριέρα στο modeling είναι σίγουρα μια πιθανότητα στο μέλλον. Η Stormi ποζάρει με νάζι και όλοι σχολιάζουν πόσο μοιάζει στη διάσημη μαμά της.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.