CELEBRITIES

James Middleton: Πώς η αγάπη του για τα ζώα τον βοήθησε να αλλάξει τη ζωή του


The Jennettes

4 Αυγούστου 2020

 James Middleton: Πώς η αγάπη του για τα ζώα τον βοήθησε να αλλάξει τη ζωή του

O James Middleton είναι ο αδερφός της Kate Middleton, και αν και θα μπορούσε να έχει όση δημοσιότητα θέλει, εκείνος έχει επιλέξει ένα ήρεμο lifestyle. O ίδιος μένει σε μια φάρμα με την αρραβωνιαστικιά του, Alizee Thevenet, και τα σκυλιά του. Αγαπά τη φύση και τα ζώα και όπως έχει δηλώσει αυτός ο τρόπος ζωής τον έχει βοηθήσει να διαχειριστεί τη κατάθλιψη.

Ο James έχει μιλήσει πολλές φορές για την πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε με την κατάθλιψη, καθώς ήθελε να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να την ξεπεράσουν, όπως τα κατάφερε κι εκείνος.Στο παρελθόν μάλιστα, είχε ανεβάσει ένα post στο Instagram με τον αγαπημένο του σκύλο ενώ στη λεζάντα έγραφε: Πριν από δύο χρόνια, σαν σήμερα κάλεσα τον γιατρό μου και ζήτησα βοήθεια. Ήταν το πιο γενναίο πράγμα που έκανα ποτέ. Το ταξίδι ήταν μακρύ και δύσκολο, αλλά το τηλεφώνημα ήταν η αρχή μιας νέας ζωής.

https://instagram.com/p/CDEU86zH1R6

Με αυτό το μήνυμα ήθελε να αφυπνίσει τα άτομα που ταλαιπωρούνται από την κατάθλιψη και να τους δώσει θάρρος να την αντιμετωπίσουν, ζητώντας βοήθεια!

https://instagram.com/p/CDUPZvoloCI

Η τόσο στενή σχέση με τα ζώα τον έκαναν να τα αγαπήσει τόσο πολύ που πλέον ασχολείται με τη διατροφή τους, αλλά και με τις τροφές, που τα ίδια μπορούν να εκπαιδευτούν να τρώνε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.