CELEBRITIES

Πρίγκιπας William: «Νιώθω μεγάλη ανακούφιση που τα παιδιά άρχισαν επιτέλους το σχολείο»


The Jennettes

12 Σεπτεμβρίου 2020

Πρίγκιπας William: «Νιώθω μεγάλη ανακούφιση που τα παιδιά άρχισαν επιτέλους το σχολείο»

Ο πρίγκιπας William εξομολογήθηκε πρόσφατα πως είναι τεράστιο το γεγονός ότι τα παιδιά άρχισαν το σχολείο μετά από 5 μήνες περίπου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

"Νομίζω ότι κάθε γονέας αναπνέει με ανακούφιση που ξεκίνησε ξανά το σχολείο. Πέντε μήνες - ήταν υπέροχοι, αλλά ήταν ένα μεγάλο διάστημα πέντε μηνών" αστειεύτηκε ο πρίγκιπας. Ο πρίγκιπας William μίλησε δημόσια για την εμπειρία του να στέλνει ξανά στο σχολείο τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte ύστερα από πέντε μήνες εκπαίδευσης στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

https://instagram.com/p/CFBlHGHFKvG/

Τόσο ο δούκας όσο και η δούκισσα του Cambridge μίλησαν για το πώς ήταν η ζωή με όλη την οικογένεια να επιμορφώνεται και να εργάζεται από το σπίτι εν μέσω της πανδημίας. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο BBC νωρίτερα φέτος, η Kate είχε παραδεχτεί ότι το μικρότερο παιδί της, ο πρίγκιπας Louis, δεν αγαπάει τόσο την κοινωνική αποστασιοποίηση, και ότι ο George και η Charlotte προτιμούν την ώρα για διάλειμμα και σνακ από αυτή του σχολείου.

Δείτε ακόμη: Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Τα μηνύματα συμπαράστασης στο θρήνο της Γαλλίας 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.