CELEBRITIES

Η απολογία της Ellen DeGeneres στην πρεμιέρα της - «Aναλαμβάνω την ευθύνη για ό, τι συμβαίνει»


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2020

Η απολογία της Ellen DeGeneres στην πρεμιέρα της - «Aναλαμβάνω την ευθύνη για ό, τι συμβαίνει»

Η Ellen DeGeneres, κλήθηκε να απολογηθεί στα εκατομμύρια των τηλεθεατών και να μιλήσει για τον διασυρμό που ξέσπασε στην εκπομπή της τους περασμένους μήνες. Στην πρεμιέρα της 18ης σεζόν για την καθημερινή απογευματινή εκπομπή της Ellen DeGeneres η παρουσιάστρια βγήκε φανερά αγχωμένη, αλλά και διατεθειμένη να μιλήσει για όσα γράφτηκαν, ακούστηκαν και έγιναν στην εκπομπή της. Κατηγορίες και πληροφορίες που οδήγησαν σε εσωτερική έρευνα του καναλιού, αλλά και στην απομάκρυνση συνεργατών της.

«Αν παρακολουθείτε επειδή με αγαπάτε, ευχαριστώ, αν παρακολουθείτε επειδή δεν με αγαπάτε, καλώς ήρθατε» είπε ανοίγοντας την εκπομπή. «Ακούσατε αυτό το καλοκαίρι πως υπήρξαν κατηγορίες για "τοξικό" εργασιακό περιβάλλον εδώ στην εκπομπή. Έμαθα πράγματα που συνέβησαν, που δεν θα έπρεπε να γίνουν»

«Γνωρίζω πως είμαι σε προνομιούχα θέση και σε θέση εξουσίας και αντιλαμβάνομαι πως αυτό συνεπάγεται ευθύνες... και αναλαμβάνω την ευθύνη για ό, τι συμβαίνει στην εκπομπή μου» είπε. Το καλοκαίρι ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κατηγορίες για τον τρόπο που μεταχειριζόταν τόσο εκείνη, όσο και οι συνεργάτες της, εργαζόμενους στην εκπομπή πολλές και ορισμένες ιδιαίτερα βαριές.

https://instagram.com/p/CFZsXhRhnp-/

«Συζητήσαμε πολύ για την εκπομπή, τον εργασιακό χώρο και τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε και σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο», ανέφερε η ίδια. «Η αλήθεια είναι πως είμαι αυτό το πρόσωπο που βλέπετε στην τηλεόραση, είναι επίσης πολλά άλλα πράγματα. Κάποιες φορές στενοχωριέμαι, εξοργίζομαι, αγχώνομαι, γίνομαι ανυπόμονη. Και τα δουλεύω όλα αυτά, ειδικά την ανυπομονησία» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Ακούστε, είμαι μια παρουσιάστρια, αλλά, υπήρξα ηθοποιός και υποδύθηκα μια ετεροφυλόφιλη γυναίκα στο σινεμά, οπότε είμαι πολύ καλή ηθοποιός». «Αλλά δεν νομίζω ότι είμαι τόσο καλή ώστε να έρχομαι εδώ κάθε μέρα, επί 17 χρόνια και να σας εξαπατώ. Αυτή είμαι. Και η πρόθεσή μου είναι να είμαι πάντοτε ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ».

Η Ellen DeGeneres πρόσθεσε πως λυπάται πολύ, αν, παρόλα αυτά, πλήγωσε ποτέ κάποιον. «Αν κάτι τέτοιο συνέβη, απογοήτευσα και τον εαυτό μου γιατί πάντοτε προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Μπήκα σε αυτή τη δουλειά για να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να αισθάνονται όμορφα. Αυτή είναι η αγαπημένη μου απασχόληση» συνέχισε.

Κλείνοντας, η Ellen DeGeneres τόνισε πως σήμερα είναι εργοδότης 270 ατόμων και όπως είπε, το μόνο που επιθυμεί είναι να είναι ευχαριστημένοι. «Αυτό το καλοκαίρι ήταν απαίσιο για ανθρώπους ανά τον κόσμο... άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους, χάνουν τους αγαπημένους τους από την πανδημία, από πυρκαγίες. Υπάρχει φυλετική αδικία παντού γύρω μας» συνέχισε η παρουσιάστρια και έκλεισε, λέγοντας: «Η ελπίδα μου είναι πως μπορούμε ακόμη να γίνουμε ένας χώρος χαράς και ευτυχίας. Το καταφύγιο της μιας ώρας όπου μπορούν άνθρωποι να ξεφύγουν και να γελάσουν. Είμαι αποφασισμένη να κάνω αυτή, την καλύτερη σεζόν που είχαμε ποτέ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.