CELEBRITIES

H Helena Christensen φωτογραφίζει την 55χρονη Brooke Shields με μαγιό και οι εικόνες εντυπωσιάζουν


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2020

H Helena Christensen φωτογραφίζει την 55χρονη Brooke Shields με μαγιό και οι εικόνες εντυπωσιάζουν

Η Brooke Shields και η Helena Christensen συνεργάστηκαν πρόσφατα σε μια εκπληκτική φωτογράφιση για μαγιό και μοιράστηκαν μερικά στιγμιότυπα στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Shields, 55 ετών, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη συνεργασία την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στην παραλία με ένα κίτρινο μαγιό. «Δουλεύω σε κάτι ξεχωριστό με την φίλη μου @helenachristensen. Είστε απίστευτοι», έγραψε η ηθοποιός του «Blue Lagoon».

Η Christensen, 51 ετών, μοιράστηκε περισσότερες φωτογραφίες από το γύρισμα λίγες μέρες αργότερα, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ασπρόμαυρων λήψεων με τη Shields να ποζάρει σε έναν κήπο από λουλούδια με ένα κλασικό μαύρο μαγιό.

"Η καταγραφή της ουσίας ενός ατόμου δεν είναι πάντα τόσο απλή. Θέλετε να φτάσετε μέσα από το σύνθετο, μερικές φορές φυλασσόμενο στρώμα για να βρείτε την ευάλωτη, ακατέργαστη, λαχταριστή αλήθεια στην καρδιά και το μυαλό τους», έγραψε το μοντέλο.

https://instagram.com/p/CFVl_JJjZpe/?utm_source=ig_embed

«Αυτή η όμορφη γυναίκα έχει δείξει αυτές τις ιδιότητες στον φακό της κάμερας μου εδώ και χρόνια. Είμαι ευγνώμων που την έχω, όχι μόνο ως εμπνευσμένο φωτογραφικό θέμα, αλλά και ως ειλικρινή φίλη. Και είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε ένα προσωπικό έργο στο οποίο εργάζεται σκληρά».

Στις εικόνες δεν γίνεται να μην θαυμάσουμε την ομορφιά της Shiels, όπως και το καλλίγραμμο κορμί που διατηρεί στα 55 της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.