CELEBRITIES

Η 2χρονη κόρη της Kate Hudson έχει γενέθλια κι εύχεται στον εαυτό της χρόνια πολλά, ξετρελαίνοντας το Instagram


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2020

Η 2χρονη κόρη της Kate Hudson έχει γενέθλια κι εύχεται στον εαυτό της χρόνια πολλά, ξετρελαίνοντας το Instagram

H αξιολάτρευτη κόρη της Kate Hudson, Rani Rose γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της, τραγουδώντας στον εαυτό της "χρόνια πολλά" σε ένα video, που ανέβηκε και αποθεώθηκε στο Instagram! 

Η Hudson κατέγραψε τα διασκεδαστικά στιγμιότυπα και τα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό την Παρασκευή, προκαλώντας αμέτρητα σχόλια με ευχές από τους θαυμαστές της μικρής, αλλά και εκείνης. Η μικρή Rani εύχεται στον εαυτό της τραγουδιστά μπροστά σε έναν πύργο από τουβλάκια, ο οποίος στο παιδικό της μυαλουδάκι θα μπορούσε να είναι ένα μικρόφωνο...για τα μέτρα της!

https://instagram.com/p/CF2C1R1pem8/

Όταν η Rani σταματάει το τραγούδι, κάνει ότι φυσάει τα υποτιθέμενα κεράκια της, που θεωρητικά κρύβονται πίσω από τα τουβλάκια. Όπως έγραψε η 41χρονη Hudson στη λεζάντα του video, "Ενθουσιώδης δεσποινίς, φωτεινή και πολύ ομιλητική. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος αυτών των μικρών στιγμών, όπως όταν πολυλογεί μπροστά από τα κουζινικά της και με παρακολουθεί με προσοχή όταν βάφομαι". 

Η περήφανη μαμά εκμυστηρεύτηκε επίσης στο κοινό της, πως η μικρή Rani έχει ανακαλύψει "αστείες γκριμάτσες" ή μάλλον τις έχει κληρονομήσει από την οικογένειά της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, "Η Rani θέλει να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους, τσαλακώνοντας το προσωπάκι της". Ενώ όπως προσθέτει για τη μικρή αξιολάτρευτη κόρη της, "Έκανε εξάσκηση το τραγούδι των γενεθλίων εδώ και μήνες και τώρα ήταν πανέτοιμη να ανέβει στη σκηνή".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.