CELEBRITIES

Η Hailey και ο Justin Bieber φωτογραφίζονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι στο πιο εντυπωσιακό εξώφυλλο περιοδικού


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2020

Η Hailey και ο Justin Bieber φωτογραφίζονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι στο πιο εντυπωσιακό εξώφυλλο περιοδικού

Οι Biebers μεταφράζουν τον έρωτά τους σε εικόνες για τις ανάγκες μίας νέας, εντυπωσιακής φωτογράφισης.

Η Hailey Baldwin και ο Justin Bieber ξαπλώνουν στο κρεβάτι μαζί και γίνονται εξώφυλλο για το τεύχος Οκτωβρίου της ιταλικής Vogue. Η φωτογράφιση ήταν ένας φόρος τιμής στον creative director, Helmut Newton και στην "αφοσίωση" προς τη γυναίκα του, June Newton.

"Προκειμένου να τιμήσουμε τη συντροφικότητά τους, ζητήσαμε από τη Hailey και τον Justin, που είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια διασήμων, να γίνουν οι πρωταγωνιστές του εξωφύλλου μας για αυτό τον μήνα", σημείωσε χαρακτηριστικά η ομάδα σύνταξης μόδας του περιοδικού.

https://instagram.com/p/CF-C_Y-JKzs/

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε στον φακό του Eli Russell Linnetz. Η Hailey φοράει ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα Saint Laurent ενώ για το μακιγιάζ της έχει επιλέξει μια μωβ ιριδίζουσα σκιά, που τονίζει το βλέμμα της προς τον αγαπημένο της σύζυγο. Ο bieber κοιτάζοντας τη εξίσου επίμονα στα μάτια, φοράει μόνο ένα τζιν παντελόνι.

"Η καρδιά μου είναι εκεί που είναι η γυναίκα μου", είχε πει ο ΓερμανοΑυστραλός φωτογράφος στον οποίο αφιερώθηκε το τεύχος αυτό. Ο Newton πέθανε το 2014, σύμφωνα με την ιταλική Vogue, και η σχέση με τη γυναίκα του "επηρέαζε σημαντικά τον τρόπο που δούλευε".

Το περιοδικό δημοσίευσε τη φωτογραφία των Biebers στο Instagram το απόγευμα της Δευτέρας και έχει ήδη προκαλέσει παραλήρημα στους followers, που δεν χορταίνουν να κοιτάζουν το ερωτευμένο ζευγάρι. Η φωτογράφιση έγινε λίγε ημέρες αφότου το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του, αφού οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019, πλέοντας από τότε σε πελάγη κοινής ευτυχίας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.