CELEBRITIES

14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19


The Jennettes

13 Μαρτίου 2021

Jane Fonda

Το πρώτο εμβόλιο κατά της Covid-19 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020. Και ενώ φαίνεται να υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ και πολλές χώρες έχουν αυξήσει τη διανομή εμβολίων τους, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μπροστά μας ώστε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να εμβολιαστεί.

Τώρα, με την έγκριση περισσότερων εμβολίων, όπως το One-shot της Johnson & Johnson, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να προστατευθούν. Ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη και οι ηλικιωμένοι εξακολουθούν να έχουν προτεραιότητα. Στις Η.Π.Α. ο Πρόεδρος Biden έχει υποσχεθεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουν αρκετά εμβόλια για να κάνουν όλοι όσοι το επιθυμούν πριν από τα τέλη του Μάϊου. 

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει ήδη το εμβόλιο βρίσκονται και πολλά διάσημα πρόσωπα τόσο από τον χώρο της πολιτικής όσο και αγαπημένοι stars του Hollywood. Συγκεντρώσαμε παρακάτω 14 από αυτούς, που επέλεξαν να το μοιραστούν δημόσια. 

Missing content item.

 Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.