Lady Gaga: Η εκκεντρική εμφάνιση που «τράβηξε» τα βλέμματα

Η τελευταία εμφάνιση της Lady Gaga στη Νέα Υόρκη μας θύμισε εποχές... 2010, από τότε που έκανε μερικές από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις της!

Η τελευταία εμφάνιση της Lady Gaga στη Νέα Υόρκη μας θύμισε εποχές... 2010, από τότε που έκανε μερικές από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις της!

Τη Δευτέρα, η 35χρονη σταρ φόρεσε ένα στενό μαύρο φόρεμα που εφάρμοζε κολακευτικά στη σιλουέτα της και αναδείκνυε τις καμπύλες της. Τα παπούτσια της όμως έκαναν τη διαφορά!

Με εντυπωσιακό τρόπο, κατάφερε να περπατήσει σε πανύψηλα τακούνια πλατφόρμες και μας θύμισε εποχές «Bad Romance», όπου πάντα κατάφερνε να μαγνητίσει τα βλέμματα με το ιδιαίτερο στιλ της.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η καλλιτέχνιδα και ο θρυλικός Tony Bennett, 94 ετών, ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να τραγουδήσουν μαζί «μια τελευταία φορά» στη Νέα Υόρκη, αφού ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε συνέντευξη του Φεβρουαρίου στο περιοδικό AARP ότι διαγνώστηκε με νόσο του Αλτσχάιμερ το 2016.

Οι Gaga και Bennett έκαναν το πρώτο τους άλμπουμ μαζί, «Cheek to Cheek», το 2014, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσαν το δεύτερο τους άλμπουμ.

Πηγή φωτογραφιών: Splash News

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS