CELEBRITIES

Lady Gaga: H κομψή 70s εμφάνιση στο party του Elton John


The Jennettes

27 Απριλίου 2021

Lady Gaga: H κομψή 70s εμφάνιση στο party του Elton John

Η Lady Gaga μπορεί να μην πήγε στην τελετή απονομής των Oscars αλλά ήταν καλεσμένη στο διάσημο after party του Elton John, το οποίο φέτος εξαιτίας της πανδημίας πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.

Η ηθοποιός άφησε για λίγο τα γυρίσματα της νέας ταινίας House of Gucci που πραγματοποιούνται στην Ιταλία και εμφανίστηκε στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώθηκε από το AIDS Foundation του Elton John. Φορά δερμάτινο σύνoλο σε απόχρωση του καφέ, και μεγάλα γυαλιά ηλίου με 70s φακούς, ενώ τα μακριά καστανά μαλλιά της έπεφταν χαλαρά στους ώμους της.

Στο βίντεο που ετοίμασε για το party με φιλανθρωπικό σκοπό, η star είπε πως "ο περσινός χρόνος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ψυχική υγεία παγκοσμίως. Η ψυχική μας υγεία είναι σημαντική και για τη σωματική μας και αυτό είναι ιδιαίτερα αληθινό για τους ανθρώπους που πολεμάνε τον HIV. Είναι τραγικό όταν σκέφτεσαι ότι το ένα τέταρτο των ενηλίκων που ζουν με HIV δεν έχουν πρόσβαση σε απαραίτητη ιατρική φροντίδα εξαιτίας της κατάθλιψης ή της ψυχικής κούρασης. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα τελειώσουμε με την κρίση του HIV εάν δεν ενδιαφερθούμε εξίσου για την ψυχική και τη σωματική υγεία”.

Η Lady Gaga και ο Elton John είναι φίλοι και συνεργάτες. Πρόσφατα, συνεργάστηκαν για το τραγούδι της Lady Gaga "Sine from Above".

Δείτε ακόμα: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του House of Gucci

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.