ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Versace και η Lady Gaga γιορτάζουν την LGBTQIA + κοινότητα με μία capsule συλλογή


The Jennettes

7 Ιουνίου 2021

Ο οίκος Versace και η Lady Gaga γιορτάζουν την LGBTQIA + κοινότητα με μία capsule συλλογή
Versace και η Lady Gaga γιορτάζουν το Pride

To album της Lady Gaga «Born This Way» κλείνει 10 χρόνια από την κυκλοφορία του. Ο ιταλικός οίκος μόδας Versace, με αφορμή αυτό το γεγονός δημιουργεί μερικές πολύχρωμες εμφανίσεις εμπνευσμένες από την Lady Gaga και την LGBTQIA + κοινότητα και γιορτάζει.

Η Gaga και η Donatella συνεργάστηκαν για μια capsule συλλογή που ωφελούσε το Ίδρυμα Born This Way, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του τραγουδιστή αφιερωμένο στη στήριξη ψυχικής υγείας για νέους, ιδιαίτερα τους νέους LGBTQIA.

«Η φιλία μας και οι προσπάθειές μας για προώθηση της ισότητας, της διαφορετικότητας και της ένταξης έχουν γίνει ισχυρότερες με την πάροδο του χρόνου», δήλωσε η Donatela Versace. «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που δημιουργήσαμε την εμφάνισή της για τις συναυλίες Born This Way Ball, οπότε αποφασίσαμε να αναδημιουργήσουμε το δερμάτινο μπουφάν,  ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια από την περιοδεία, για να δημοπρατηθεί για καλό σκοπό».

 

 

 

 

Το αντίγραφο του μπουφάν της Gaga, το οποίο χρειάστηκε σχεδόν 400 ώρες για να φτιαχτεί στο ατελιέ του Μιλάνου,  κατασκευασμένο με τις αλυσίδες, αγκράφες και τρουκς, θα δημοπρατηθει και τα κέρδη θα δοθούν στο Ίδρυμα Born This Way για την LGBTQIA +.

Επιπλέον, ο οίκος Versace κυκλοφορεί παιχνιδιάρικα T-shirts και μπερέ για να δείξει την υποστήριξη του στο queer κίνημα. 

 

jenny.gr

H Regina King με Luis Vuitton

jenny.gr

 Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGTBQ+ κοινότητα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.