«Ήταν τεράστιο λάθος»: Ο Bill Gates για τη σχέση του με τον Jeffrey Epstein

Ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, δηλώνει μετανιωμένος που πέρασε χρόνο με τον Jeffrey Epstein, τον οικονομικό διευθυντή που κατηγορήθηκε για trafficking παιδιών. 

«Ήταν τεράστιο λάθος που πέρασα χρόνο μαζί του, που τον διαβεβαίωσα πως ήμουν εκεί», δήλωσε στο CNN. Πρόσθεσε πως είχε βρεθεί μαζί του αποκλειστικά σε επαγγελματικό επίπεδο, προσπαθώντας να συγκεντρώσει χρήματα για ζητήματα παγκόσμιας υγείας.

«Φάγαμε μαζί αρκετές φορές, ξέρετε, με την ελπίδα πως θα συζητούσαμε για όσα είπε για τα δισεκατομμύρια σε φιλανθρωπίες που αφορούσαν την παγκόσμια υγεία, μέσα από γνωστούς του», συνέχισε. «Όταν κατάλαβα πως δεν ήταν αλήθεια, η σχέση μας τελείωσε».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για την εξωσυζυγική του σχέση, την οποία όπως υποστήριξε έχει επίσης μετανιώσει. Ο δεσμός που έκανε το γύρο του κόσμου κι έγινε σκάνδαλο, «έγινε πριν 20 χρόνια».

«Σίγουρα, νομίζω πως όλοι μετανιώνουμε για πράγματα», εξήγησε. «Αλλά είναι μία εποχή ανασκόπησης και, αυτήν τη στιγμή, πρέπει να προχωρήσω μπροστά. Η δουλειά μου είναι πολύ σημαντική για εμένα. Προσπαθούμε οικογενειακώς να το ξεπεράσουμε και να μάθουμε από αυτό που συνέβη».

Ο Bill Gates παραδέχθηκε ότι απατούσε τη σύζυγό του σε δήλωση στη Wall Street Journal, όταν η εφημερίδα ανακοίνωσε την απομάκρυνσή του από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft εξαιτίας παλιάς ερωτικής του σχέσης με υπάλληλο. Όλα «έληξαν φιλικά» δύο δεκαετίες πριν, σύμφωνα με εκπρόσωπο του δισεκατομμυριούχου, ο οποίος εξήγησε πως «η απόφασή του να φύγει δεν είχε καμία σχέση με το ζήτημα. Μάλιστα, εδώ και χρόνια κάνει λόγο για το ενδιαφέρον του να αφοσιωθεί στη φιλανθρωπία».
 

Δείτε ακόμη: Ένας ψηφιακός καλλιτέχνης αναδημιουργεί διάσημους πίνακες ζωγραφικής στο σημερινό πλαίσιο της τεχνολογίας και των social media

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.