Κωδικό όνομα Ραπουνζέλ: Η περίεργη σχέση της Melania Trump με τις Μυστικές Υπηρεσίες

Οι περισσότεροι δε θα μάθουμε ποτέ πώς είναι να ζεις και να εργάζεσαι στον Λευκό Οίκο – πόσο μάλλον να είσαι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Η πίεση είναι μεγάλη, οι ισορροπίες που πρέπει να διατηρηθούν, πολλές. Τώρα, η πρώην υπεύθυνη Τύπου του Donald Trump που υπήρξε και βοηθός της Melania, Stephanie Grisham, μας δίνει μία λίγο καλύτερη εικόνα.

Στο νέο της βιβλίο με τίτλο I’ll Take Your Questions Now, αποκαλύπτει ότι οι μυστικές υπηρεσίες είχαν δώσει ένα ιδιαίτερο ψευδώνυμο στην πρώην Πρώτη Κυρία. Την αποκαλούσαν Ραπουνζέλ, επειδή ήταν μία πανέμορφη γυναίκα κλεισμένη σε έναν πύργο. Πράγματι, σπάνια έβγαινε από τον Λευκό Οίκο – οι πράκτορες ζητούσαν να αναλάβουν την προστασία της, μάλιστα, επειδή ακριβώς θα τους χρειαζόταν ελάχιστα, οπότε θα επέστρεφαν συχνότερα σπίτι τους και θα είχαν ελεύθερο χρόνο.

Η Washington Post και άλλα μεγάλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εξασφάλισαν αποσπάσματα του παραπάνω βιβλίου. Η Grisham συνεργαζόταν με τον Trump μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, όταν υποστηρικτές του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο. Μετά τα επεισόδια, εκείνη παραιτήθηκε.

Η Melania Trump είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη που ο αλλοτινή της βοηθός μιλά δημόσια για την ίδια. Λέγεται πως έχει γράψει για τις απιστίες του συζύγου της, τις δικές της ανασφάλειες για την προφορά και τα αγγλικά της, αλλά και την επιθυμία της να ταξιδεύει φορώντας πιτζάμες και παντόφλες.

Δείτε ακόμη: Όταν η Michelle συνάντησε τη Melania

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.