CELEBRITIES

Μετά το βέτο στη Melania Trump, η Vogue φιλοξενεί την Jill Biden


The Jennettes

30 Ιουνίου 2021

Μετά το βέτο στη Melania Trump, η Vogue φιλοξενεί την Jill Biden
Στη συνέντευξη που συνόδευε το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Jill Biden, χαρακτήρισε το σύζυγό της «πιο ήρεμο», σε σχέση με τον Donald Trump. 

Στη συνέντευξη που συνόδευε το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Jill Biden, χαρακτήρισε το σύζυγό της «πιο ήρεμο», σε σχέση με τον Donald Trump

Η Jill Biden πρωταγωνιστεί στο τεύχος Αυγούστου – μία τιμή που δεν έγινε ποτέ στη Melania Trump, κάτι που προκάλεσε την οργή τόσο της ίδιας, όσο και του πρώην Πλανητάρχη. 

«Ένας από τους λόγους που ο Joe εξελέγη», δήλωσε, «είναι γιατί ο κόσμος ήθελε να έρθει κάποιος να θεραπεύσει αυτό το έθνος, κι όχι  μόνο από την πανδημία, που νομίζω πως ο Joe το έκανε, ξέρεις, εμβολιάζοντάς τους όλους. Αλλά επίσης… είναι ένας πιο ήρεμος Πρόεδρος. Χαμηλώνει τις εντάσεις».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Πίσω στο Δεκέμβριο, ο Donald Trump έκανε retweet μία ανάρτηση των Breitbart News, η οποία ανέφερε «Οι ελιτιστές σνομπ στη δημοσιογραφία μόδας κράτησαν τη πιο κομψή Πρώτη Κυρία όλων των εποχών μακριά από τα εξώφυλλα των περιοδικών τους για τέσσερις συνεχείς χρονιές». Έπειτα, πρόσθεσε πως η σύζυγός του ήταν «η καλύτερη όλων των εποχών».

jenny.gr

Βέβαια, η Melania είχε απασχολήσει πολλές φορές με τις ενδυματολογικές επιλογές της - για το χειρότερο, όμως, τρόπο. Ας μην ξεχνάμε πως φόρεσε μπουφάν με τη φράση «I don’t really care, do u?» κατά την επίσκεψή της στα παιδιά λαθρομεταναστών στο Τέξας, τα οποία είχαν απομακρύνει από τους γονείς τους.

 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.