ΣΤΙΛ

To anti-blazer της Jill Biden είναι το κομμάτι που κάθε πολυάσχολη γυναίκα θέλει στη ντουλάπα της


Μάρθα Κουμπάνη

12 Μαρτίου 2021

To anti-blazer της Jill Biden είναι το κομμάτι που κάθε πολυάσχολη γυναίκα θέλει στη ντουλάπα της
H Jill Biden μας εξέπληξε με το jacket που επέλεξε

Υπάρχει κάτι σαν στολή για τις γυναίκες πολιτικούς και τα καθήκοντα τους και αυτή περιλαμβάνει σχεδόν πάντα ένα σακάκι. Το διαχρονικό και safe κομμάτι είναι κλασικό και απαραίτητο για πολυάσχολες γυναίκες εν κινήσει. Είναι ένας εύκολος τρόπος να δείχνουν polished χωρίς να ξοδεύoυ πολύ χρόνο για να επιλέξουν το outfit τους. Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής Jill Biden έχει σίγουρα μια σειρά από σακάκια στην κατοχή της, όμως μόλις απέδειξε ότι ένα blazer δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Ακόμα κι αν είστε η Flotus μερικές φορές, να παίξετε με τη μόδα. Έτσι, για μια επίσκεψη στη βάση του Marine Marine Corps στην Καλιφόρνια, η Biden φόρεσε ένα anti-blazer μαύρο jacket με φερμουάρ πάνω από το δίχρωμο φόρεμα της σε μπλε αποχρώσεις. Το moto jacket ανήκει στο brand Veronica Beard.

To Scuba Hadley Jacket ήταν μια αρκετά μοντέρνα επιλογή με ασύμμετρη εφαρμογή και λεπτομέρειες φερμουάρ στην τσέπη και στα μανίκια.

jenny.gr

Aν και δεν είναι δερμάτινο το moto jacket, ήταν ένα ωραίο διάλειμμα από τα σακάκια. Φόρεσε το κομμάτι moto με ένα φόρεμα από τη Lela Rose και ένα ζευγάρι slippers από βελούδο Stubbs και Wooton Skull, συνεχίζοντας να μας εκπλήσσει με τις απρόσμενες επιλογές της όσο και τις styling skills της.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.