CELEBRITIES

H στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Drew Barrymore ήταν μια βόλτα με την μηχανή του Keanu Reeves - Λογικό


JTeam

25 Δεκεμβρίου 2021

H στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Drew Barrymore ήταν μια βόλτα με την μηχανή του Keanu Reeves - Λογικό
H γλυκιά ανάμνηση της Drew ήταν μια στιγμή με τον Keanu Reeves

Μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής της Drew Barrymore ήταν παρέα με τον Keanu Reeves. Ο ηθοποιός του Matrix Resurrections εμφανίστηκε την Τρίτη στο The Drew Barrymore Show για να μιλήσει με τη επί χρόνια φίλη του και πρώην συμπρωταγωνίστρια του. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Barrymore μοιράστηκε με τον Reeves πώς για δεκαετίες είχε «κολλήσει» με μία βόλτα με τη μοτοσικλέτα που την πήγε για τα 16α γενέθλιά της.

«Ήμουν σε ένα κλαμπ και ήταν τα 16α γενέθλιά μου και ήρθες. Μπήκες και έπιασες το χέρι μου και με έβγαλες έξω και με έβαλες στη μοτοσυκλέτα σου και οδηγήσαμε πιο γρήγορα από ότι έχω οδηγήσει ποτέ».

Οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν μαζί το 1986 στην ταινία “Babes in Toyland”, και κάπως έτσι ήταν που γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

«Ήμουν τόσο ελεύθερη, τόσο χαρούμενη».

Ο Reeves χαμογέλασε γλυκά καθώς προσπαθούσε να θυμηθεί τη στιγμή, ρωτώντας λεπτομέρειες για τη διαδρομή, όπως τους δρόμους και το πόσο γρήγορα κατάφεραν να πάνε.

Η Barrymore χαρακτήρισε τη βόλτα αυτή ως τη βόλτα της ζωής της, παρά το γεγονός ότι ο Keanu Reeves δεν θυμόταν καν το περιστατικό! Άβολο.

.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.