Η Heidi Klum και η κόρη της Leni φωτογραφίζονται σε δύο εκπληκτικά εξώφυλλα

Το τεύχος έχει τίτλο «Fashion Fabulous At Every Age» και το ντουέτο μητέρας κόρης αποδεικνύει ακριβώς αυτό

Η Heidi Klum και η 17χρονη κόρη της, Leni, εμφανίζονται στο τεύχος Απριλίου του Harper’s Bazaar Γερμανίας, με την καθεμία να έχει το δικό της εξώφυλλο. Φυσικά οι δύο γυναίκες δεν επιλέχθηκαν τυχαία. Το τεύχος έχει τίτλο «Fashion Fabulous At Every Age» και το ντουέτο μητέρας- κόρης ήταν τα ιδανικά πρόσωπα για να αποδείξουν ακριβώς αυτό. Ότι η μόδα δεν γνωρίζει από όρια και στερεότυπα.
 

 

Η Leni Klum έκανε το ντεμπούτο την περασμένη χρονιά στην πασαρέλα και ήδη έχει στο ενεργητικό της μερικές σημαντικές συνεργασίες καθώς χαράσσει την δική της πορεία στο modeling, ακολουθώντας το παράδειγμα και τις συμβουλές της μητέρας της.

Η κριτής του «America’s Got Talent», 48 ετών, φόρεσε ένα φόρεμα Proenza Schouler ενώ έκανε βουτιά στην πισίνα. Το μακιγιάζ της περιλάμβανε smokey eye και nude χείλη. Από την άλλη Leni φόρεσε ένα μπλε φόρεμα Cecilie Bahnsen που ταίριαζε με τα μάτια της, ενώ εμφανίζεται σχεδόν χωρίς καθόλου makeup. Μάλιστα, η μητέρα της μοιράστηκε με τους followers της το εξώφυλλο της κόρης της, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης στα γερμανικά: «Έχεις τα όμορφα μάτια της μητέρας μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.