Η βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε δική της σειρά απορρυπαντικών πιάτων. Ναι, τι;

Η 95χρονη μονάρχης δεν σταματά τα επιχειρηματικά της πειράματα, και φαίνεται πως μάλλον το διασκεδάζει.

Η βασίλισσα Ελισάβετ λοιπόν αποφάσισε να συνεργαστεί με ένα brand απορρυπαντικών πιάτων και να λανσάρει τη δική της σειρά. Μετά τη συνεργασία της με άλλη εταιρεία για τη δημιουργία αρώματος για σκύλους, τώρα θέλει να «καθαρίσει» και το σπίτι μας. 

Πιο συγκεκριμένα, η μονάρχης συνεργάζεται και με την Norfolk Natural Living για μια νέα σειρά απορρυπαντικών πιάτων που θα ξεχωρίζει για το άρωμά της. Επέλεξε όπως ανακοίνωσε και η ίδια η εταιρεία, μια μυρωδιά που θυμίζει βόλτα στη θάλασσα. 

Αυτή η σειρά θα πωλείται στο κατάστημα δώρων της κατοικίας της στο Norfok για περίπου 15 λίρες το μπουκάλι. Μάλιστα, η ετικέτα θα γράφει «εμπνευσμένο από το κοινό πάθος για προστασία του περιβάλλοντος. Συνεργαστήκαμε με το Norfolk Natural Living για να δημιουργήσουμε ένα απορρυπαντικό πιάτων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά».

Το λανσάρισμα θα γίνει τους επόμενους μήνες και δεν είναι τυχαίο που ο πρώην μπάτλερ του Παλατιού, Paul Burrell, αποκάλυψε ότι η ίδια απολαμβάνει τον πλύσιμο των πιάτων. Και τις βόλτες στη θάλασσα, θα προσθέσουμε εμείς, καθώς παρόμοια μυρωδιά έχει και το άρωμα για σκύλους. Αδυναμίες είναι αυτές. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.