CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ κυκλοφόρησε άρωμα για σκύλους και μπράβο της


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2022

Η βασίλισσα Ελισάβετ κυκλοφόρησε άρωμα για σκύλους και μπράβο της
Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε κάπως συγκεκριμένα τη βασίλισσα Ελισάβετ λόγω της θέση της και του αυστηρού πρωτοκόλλου που ακολουθεί αλλά πρόσφατα μας αιφνιδίασε ευχάριστα με μια άγνωστη ενασχόλησή της

Η μονάρχης λατρεύει τα σκυλιά και φαίνεται ότι ήθελε να εκδηλώσει αυτή της την αγάπη έμπρακτα κυκλοφορώντας ένα άρωμα μόνο για τα κατοικίδια. Γιατί, αν δεν αξίζουν τα σκυλάκια ένα βασιλικό άρωμα, τότε ποιος το αξίζει; Η Ελισάβετ βρήκε το κενό που υπήρχε στην αγορά και προχώρησε σε μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα The Sun, η βασίλισσα Ελισάβετ λάνσαρε το άρωμα «The Happy Hounds Dog» με μια μυρωδιά που θυμίζει «βόλτα στην παραλία».

Jenny.Gr

Το άρωμα ξεχωρίζει για τις νότες εσπεριδοειδών και περγαμόντου και απευθύνεται σε κουταβάκια. Η αξία του ανέρχεται στις 9.99 βρετανικές λίρες και όπως αναφέρει το άρθρο, το άρωμα ταιριάζει τόσο σε θηλυκά όσο και σε αρσενικά σκυλάκια, αλλά δεν σχολιάστηκε η διάρκειά του.

Η Ελισάβετ συνηθίζει να απολαμβάνει τις βόλτες της με τα αγαπημένα της corgi στο Windsor Castle, μια συνήθεια που δεν σταμάτησε ούτε μετά τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου. Και απ' ότι φαίνεται, την ενέπνευσε για να περνά τον χρόνο της με κάτι πιο δημιουργικό από τα σκάνδαλα της οικογένειάς της και τις υποθέσεις του κράτους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.