Η Bella Hadid δείχνει την πιο σκοτεινή εποχή της: «Μια εβδομάδα πριν αλλάξω τη ζωή μου»

Instagram @bellahadid

Το μοντέλο ακολουθεί αγωγή, διαχειρίζεται την κατάθλιψη και αισθάνεται περήφανη

Η Bella Hadid έχει μιλήσει πολλές φορές για την ψυχική της υγεία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και το πόσο καλά το έκρυβε στα social media. Τώρα, με ένα post διαφορετικό από τα άλλα, αντί να επικεντρωθεί στα προβλήματα, γιορτάζει την πρόοδο που έχει σημειώσει.

Το μοντέλο ανάρτησε φωτογραφίας από τα τέλη του 2020, όταν βρισκόταν σε μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους για την ίδια. «Μια εβδομάδα πριν αλλάξω όλη τη ζωή μου», έγραψε στη λεζάντα. «Χαμογελούσα, παρά τον πόνο, αλλά ήμουν ένα πνευματικό ράκος. Αλλά προχωρώ και είμαι περήφανη».

Η Bella Hadid πρόσφατα μίλησε στη Vogue για το ταξίδι προς την αγάπη του εαυτού της κι εξήγησε τι ήταν αυτό που την ώθησε στο να ζητήσει βοήθεια.

«Η αυτόματη απόκρισή μου στο τραύμα είναι το  να προσπαθώ να ευχαριστήσω τους άλλους», είχε πει. «Κυριολεκτικά νιώθω αηδία αν φύγω από κάπου και κάποιος είναι δυσαρεστημένος μαζί μου, οπότε κάνω τα αδύνατα δυνατά, αλλά το θέμα είναι ότι γυρίζω σπίτι και δεν έχω αρκετά να δώσω στον εαυτό μου. Έγινα μανιακή. Έκανα ντεκαπάζ. Ήμουν σαν κούκλα – τρολ. Μετά τα έβαψα, ήταν σαν το ηλιοβασίλεμα. Αυτό πρέπει να ήταν το πρώτο σημάδι».

Τώρα, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάθλιψη. «Για τόσον καιρό, δεν ήξερα για τι έκλαιγα. Πάντα ένιωθα τόσο τυχερή, και αυτό με έκανε να αισθάνομαι χειρότερα. Ο κόσμος στο ίντερνετ έλεγε “Ζεις αυτήν την υπέροχη ζωή”, οπότε πώς να παραπονεθώ; Πάντα ένιωθα ότι δεν είχα δικαίωμα να παραπονιέμαι, κι αυτό σήμαινε πως δεν είχα δικαίωμα να ζητήσω βοήθεια – αυτό ήταν και το πρώτο από τα προβλήματά μου».
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.