CELEBRITIES

H Bella Hadid μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις, την οικογένειά της και τη διαρκή σύγκριση με την Gigi


Στεφανία Παπαδημητρίου

15 Μαρτίου 2022

H Bella Hadid μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις, την οικογένειά της και τη διαρκή σύγκριση με την Gigi
H Bella Hadid φωτογραφήθηκε για τη Vogue και έδωσε την πιο ειλικρινή συνέντευξη ως τώρα

«Ήμουν η άσχημη αδελφή. Ήμουν η μελαχρινή. Όχι τόσο cool όσο η Gigi, όχι τόσο εξωστρεφής. Αυτό έλεγαν για εμένα. Και, δυστυχώς, όταν σου λένε κάτι τόσες φορές, το πιστεύεις. Πάντα αναρωτιέμαι πώς ένα παιδί με απίστευτες ανασφάλειες, άγχος, κατάθλιψη, θέματα με την εικόνα του σώματος, θέματα διατροφής, που δεν αντέχει να το αγγίζουν, που έχει έντονο κοινωνικό άγχος – τι πήγαινα να κάνω εγώ σ’ αυτόν τον χώρο; Ο καιρός πέρασε και έγινα καλή ηθοποιός. Φορούσα το χαμογελαστό μου προσωπείο ή το δυναμικό. Πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Ο κόσμος μπορεί να πει τα πάντα για το πώς είμαι, το πώς μιλάω, το πώς φέρομαι. Αλλά σε επτά χρόνια, δεν έχασα ποτέ δουλειά, δεν ακύρωσα δουλειά, δεν άργησα στη δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δε δουλεύω σαν το σκυλί».

Η Bella Hadid έδωσε συνέντευξη στη Vogue, έκανε μία μαγική φωτογράφηση για το εξώφυλλο του Απριλίου και μίλησε για όλα – από την ψυχική της υγεία, μέχρι τις πλαστικές επεμβάσεις, την οικογένεια και τη δουλειά της.

Αναγνωρίζει ότι ήταν ανέκαθεν πολύ προνομιούχα και ποτέ δεν της έλειψε τίποτα. Ως παιδί μεταναστών όμως, είδε πως οι γονείς της πάλεψαν σκληρά για να αποκτήσουν όσα είχαν. Της έμαθαν την πραγματική αξία των χρημάτων, την ενθάρρυναν να εργαστεί από νωρίς – έπιασε την πρώτη της δουλειά στα 14, σε ένα εστιατόριο που την πλήρωνε 7 δολάρια την ώρα.

Επειδή δε μεγάλωσε με τον πατέρα της, δεν έζησε στις πολυτελείς επαύλεις που εκείνος έχτιζε. Περνούσε εκεί μόνο τα Σαββατοκύριακα κι ένιωθε πως η ζωή της ήταν δανεική – το δωμάτιό της δεν είχε καν τα προσωπικά της αντικείμενα. «Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε με λίγα πράγματα, οπότε ό,τι κάνει πρέπει να είναι επιβλητικό – είναι ο τρόπος του να κάνει περήφανο τον πατέρα του στον παράδεισο. Σ’ εκείνη την ηλικία δεν το καταλάβαινα. Ξέρω απλώς ότι το να είμαι στα σπίτια του, δεν ήταν και τόσο άνετο για εμένα», εξήγησε.

Η μητέρα της την πίεζε πολύ. Το 2011 ξεκίνησε να συμμετέχει στο ριάλιτι The Real Housewives of Beverly Hills και η ζωή όλης της οικογένειας μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη. Προσπάθησε να προστατευθεί, βέβαια. «Η αδελφή μου και εγώ κρυβόμασταν στον επάνω όροφο στα γυρίσματα», είπε.

Σχεδίαζε να σπουδάσει φωτογραφία στο Parsons, όμως μόλις τελείωσε το σχολείο ξεκίνησε να συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων IMG. Είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται και πάντα ενδιαφερόταν για τον φωτισμό, τις διάφορες τεχνικές, τη διαδικασία.

«Μερικές φορές νομίζω ότι μου αρέσουν τα πάντα, εκτός από το να βρίσκομαι μπροστά από την κάμερα».

Η Bella Hadid υποστηρίζει πως έχει κάνει μία μόνο πλαστική επέμβαση, στα 14 της χρόνια – αν μπορούσε, θα το έπαιρνε πίσω. Έκανε ρινοπλαστική, όμως σήμερα θεωρεί πως θα είχε αγαπήσει τη μύτη που κληρονόμησε από τους προγόνους της. Μέσω της συνέντευξής της στη Vogue, απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι έχει πειράξει το πρόσωπό της «επειδή είδαν μία φωτογραφία από την εφηβεία» της, «και τα μάγουλα ήταν φουσκωμένα».

«Πιστεύω πως ούτε κι εσείς είστε όπως ήσασταν στα 13, σωστά; Δεν έχω βάλει ποτέ fillers. Ας τελειώνουμε με αυτό. Όποιος νομίζει πως έχω σηκώσει τα βλέφαρά μου, να ξέρει πως είναι face tape. Όλοι έχουν πάντα κάτι να πουν, αλλά αυτό που θέλω να πω, είναι πως πάντα ήμουν παρεξηγημένη και στον χώρο, και από τον κόσμο γύρω μου.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.