CELEBRITIES

Η Yolanda Hadid ανέβασε νέα φωτογραφία με το μωρό της Gigi Hadid


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2020

Η Yolanda Hadid ανέβασε νέα φωτογραφία με το μωρό της Gigi Hadid

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί στον κόσμο με μεγάλη χαρά. 

Η Gigi είχε ανακοινώσει τότε τον ερχομό της κόρης της στο Instagram με το πιο γλυκό και τρυφερό post, στο οποίο φαινόταν το μικροσκοπικό χεράκι της μικρής. «Το κοριτσάκι μας ήρθε το περασμένο Σαββατοκύριακο και ήδη μας έχει αλλάξει όλο τον κόσμο μας. Νιώθω τόση αγάπη», ήταν τα λόγια με τα οποία το μοντέλο είχε συνοδεύσει τη φωτογραφία τον Σεπτέμβρη.

https://instagram.com/p/CFgSR7mHV7y/

Πριν λίγες ώρες, η μητέρα της Gigi, Yolanda Hadid ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εξίσου τρυφερή φωτογραφία με το μωρό, όπου αποκαλύπτεται για ακόμη μία φορά, πως η γλώσσα του σώματος έχει την πιο δυνατή φωνή! Τα δάχτυλα της γιαγιάς κρατούν εκείνα της εγγονής κι έτσι το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

https://instagram.com/p/CGfpujynTTY/

"Η καρδιά μου έχει πλημμυρίσει από τόση αγάπη και χαρά γιατί αυτό το μικρό κοριτσάκι είναι ένας άγγελος που μας ήρθε από ψηλά. Σε ευχαριστώ, Μαμά και Μπαμπά που με κάνατε γιαγιά. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή", έγραψε η 56χρονη τρελαμένη γιαγιά.

Η φωτογραφία συγκέντρωσε φυσικά, άπειρα σχόλια και likes καθώς το κοινό της Gigi ανυπομονούσε να δει ένα νεότερο post με το πλάσμα που έφερε στον κόσμο πριν σχεδόν έναν μήνα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.