CELEBRITIES

H μεγάλη επιστροφή της Adele είναι γεγονός: Σε ρόλο παρουσιάστριας


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2020

H μεγάλη επιστροφή της Adele είναι γεγονός: Σε ρόλο παρουσιάστριας

Η Αdele μόλις ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη επιστροφή της πέντε χρόνια από το τελευταίο της άλμπουμ. Η 32χρονη τραγουδίστρια πρόκειται να φιλοξενήσει το Saturday Night Live (SNL) το επόμενο Σαββατοκύριακο στην πρώτη μεγάλη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την τελευταία περιοδεία της το 2016.

H ερμηνεύτρια του Someone Like You θα πάρει τα ηνία στην αμερικανική εκπομπή και θα φιλοξενήσει την τραγουδοποιό H.E.R live. H ίδια αποκάλυψε τα μεγάλα νέα την Κυριακή το βράδυ, κοινοποιώντας μια εικόνα τριών post-it-note, τα οποία έγραφαν "2 Οκτ" "Adele και" H.E.R."

Παράλληλα με το πολύχρωμο τρίπτυχο έγραψε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτό !! Και επίσης απολύτως τρομοκρατημένη!

«Η πρώτη μου απόπειρα παρουσίασης και φιλοξενίας για το SNL!!! Πάντα ήθελα να το κάνω ως ξεχωριστή στιγμή, για να μπορέσω να σηκώσω τα μανίκια μου και να αφιερωθώ πλήρως σε αυτό, αλλά ο χρόνος δεν ήταν ποτέ σωστός. Αλλά αν υπήρχε ποτέ ο χρόνος για εμάς να πηδήσουμε στα βαθιά με τα μάτια μας κλειστά και να ελπίζουμε για το καλύτερο είναι το 2020, σωστά;".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS