WELL BEING

Η Bella Hadid μιλά για τις 3 πρακτικές που ακολουθεί ώστε να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της


Ελένη Τσούτση

23 Δεκεμβρίου 2021

Η Bella Hadid μιλά για τις 3 πρακτικές που ακολουθεί ώστε να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της
Instagram/@bellahadid
Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της γενιάς της που εκτός από τις εντυπωσιακές αναλογίες και τον effortless τρόπο της να απογειώνει κάθε look, μας αρέσει και για τον τρόπο που δείχνει την ανθρώπινη και ευαίσθητη πλευρά της.

Ναι, η Bella Hadid μπορεί να κάνει μια μεγάλη καριέρα στο modeling αλλά όπως εξομολογείται η ίδια την απασχολεί πολύ το κομμάτι της ευεξίας και έχει φροντίσει να το εξελίσσει μέσα από διάφορες πρακτικές. Το supermodel, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Cut, κάνει ψυχοθεραπεία και διαλογισμό, ενώ καταγράφει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της σε ημερολόγιο από τα 13 της. «Στο σχολείο ήμουν αυτό το παιδί που καθόμουν στο πίσω θρανίο, φορούσα ακουστικά και άκουγα μουσική ενώ έγραφα στο ημερολόγιό μου και ζωγράφιζα».

Η Bella όσο μεγαλώνει προσπαθεί να εξελίσσεται και να διαχειρίζεται καλύτερα τα συναισθήματά της. Όπως αναφέρει, δεν είναι δυνατόν να είναι γκουρού 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα της ζωής της αλλά προσπαθεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Jenny.Gr
Instagram/@bellahadid

«Ειδικά όταν δούλευα τόσο πολύ, πάλευα για την ψυχική μου υγεία γιατί ένιωθα εντελώς ανίκανη να κάνω οτιδήποτε. Μόνο η γυμναστική με βοηθούσε. Μάλιστα, κατάλαβα ότι η καλή διατροφή, ο διαλογισμός σε συνδυασμό με την κρυοθεραπεία είναι βήματα για να φτάσω στον καλύτερο εαυτό μου».

Για την ψυχοθεραπεία η Bella αποκάλυψε ότι ποτέ δεν της ήταν εύκολο να μιλάει για τα συναισθήματά της. Άκουγε περισσότερο τους άλλους παρά μίλαγε για τα δικά της θέματα. «Πάντα πίστευα ότι θα γινόμουν ψυχολόγος ή ψυχίατρος γιατί μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι αυτό με επιβάρυνε».

Jenny.Gr
Instagram/@bellahadid

«Με τη ψυχοθεραπεία, είναι ωραίο να μπορείς να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος στον κόσμο που μπορεί να βάλει σε μια σειρά τα τραύματά σου και να σε καταλαβαίνει».

«Είμαι σε θέση να συνεχίσω να ακούω τους άλλους ανθρώπους, αλλά επίσης να θυμάμαι ότι η προσωπική μου ευημερία είναι σημαντική, κάτι που είναι δύσκολο για όλους μας να θυμόμαστε μερικές φορές», συμπληρώνει.

Η Bella δεν παρέλειψε να μιλήσει για το πόσο απολαμβάνει την ποίηση αλλά και ότι κρατάει μέχρι και σήμερα ημερολόγιο. «Κάθε πρωί, γράφω τρεις σελίδες αφού νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γράφουμε ημερολόγιο το πρωί που ξυπνάμε, γιατί αν είδαμε ένα κακό όνειρο μπορούμε να το καταγράψουμε και αυτό βοηθά να μην το κουβαλάμε όλη την ημέρα μέσα μας».

Jenny.Gr
Instagram/@bellahadid

Τέλος, μιλά για τον διαλογισμό και πόσο την ηρεμεί να κάνει σε καθημερινή βάση. «Ο διαλογισμός με βοηθάει να νιώθω ευγνωμοσύνη για τη κάθε στιγμή. Το βράδυ ειδικά που έχω περισσότερο άγχος ακούω έναν διαλογισμό και κοιμάμαι κυριολεκτικά σε οκτώ λεπτά. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί αυτός ο συνδυασμός για μένα, αλλά είναι τέλειος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.