ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Glam Christmas: 5 μακιγιάζ μας δίνουν έμπνευση για τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

22 Δεκεμβρίου 2021

Glam Christmas: 5 μακιγιάζ μας δίνουν έμπνευση για τις γιορτές
Instagram/@missjobaker
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αν αναζητάτε το τέλειο glam look, εμείς σας έχουμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις για το μακιγιάζ σας.

Τα αγαπημένα μας it girls αποτελούν πηγή έμπνευσης για να δοκιμάσουμε μοναδικά beauty looks για αυτές τις γιορτές. Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν ξέρουμε τι ξεχωριστό να κάνουμε αλλά ένα γρήγορο scroll down στο Instagram σίγουρα θα σας καθοδηγήσει.

Εκτός από το κόκκινο κραγιόν, το έντονο eyeliner, το glitter έχει μια ξεχωριστή θέση κάθε Χριστούγεννα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια μεγάλα brands φρόντισαν να λανσάρουν προϊόντα μακιγιάζ με glitter και πλέον είναι αυτονόητη επιλογή για τις γιορτές.

Από τονισμένα κόκκινα χείλη λοιπόν, μέχρι ένα sexy cat eye, συγκεντρώσαμε τα πιο ιδιαίτερα makeup looks. Επίσημες και μη, οι εμφανίσεις, μπορείτε να εμπνευστείτε από αυτές, και να δημιουργήσετε μόνες σας τα πιο ευφάνταστα μακιγιάζ που θα σας κάνουν να λάμψετε!

1. Red lips

Jenny.Gr

To κόκκινο κραγιόν είναι ο πρωταγωνιστής του μακιγιάζ και αυτά τα Χριστούγεννα. Είναι κομψό, γιορτινό και πολυτελές. Επιλέξτε την υφή που σας αρέσει και λάμψτε! Ματ, glossy ή μεταλλικό, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

2. Moonlight Disco

Jenny.Gr

Μικροσκοπικά φεγγάρια και αστέρια σε μια θάλασσα από glitter δημιουργούν ένα εκθαμβωτικό βλέμμα στα μάτια. Απλώστε το glitter με ανοδική κίνηση από τη γραμμή των βλεφαρίδων προς τα πάνω για να δημιουργήσετε ένα "ανυψωμένο" αποτέλεσμα.

3. Diamonds

Jenny.Gr

Αν αναζητάτε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με έμφαση στο βλέμμα, αυτό το makeup look σίγουρα είναι για εσάς! Το μπλε eyeliner με τις λαμπερές λεπτομέριες αναδεικνύουν τα μάτια ενώ στα χείλη επιλέξτε να τα κρατήσετε ήσυχα με μία nude απόχρωση.

4. Iridescent Disco

Jenny.Gr

Οι έντονες λάμψεις σε συνδυασμό με ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το μακιγιάζ σας τέλειο για τα Χριστούγεννα. Το βούρτσισμα των φρυδιών και η διατήρηση "απαλών" βλεφαρίδων κάνουν ακόμη πιο sexy και ελκυστικό το τελικό αποτέλεσμα.

5. Smokey Eyeliner

Jenny.Gr

Για ένα πιο τολμηρό μακιγιάζ για φέτος επιλέξτε ένα έντονο eyeliner. Συνδύασε το με ένα επίσης έντονο σχήμα που θα προσδίδει μια γοητεία. Μπορείτε να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο look με όποια χρώματα προτιμάτε. Τέλος, για τα χείλη επιλέξτε ένα matte nude κραγιόν για ένα πραγματικά χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.