ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair Report: Αυτές θα είναι οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά το 2022


Ελένη Τσούτση

22 Δεκεμβρίου 2021

Hair Report: Αυτές θα είναι οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά το 2022
Photo credits: Getty Images
To 2022 είναι πολύ κοντά μας και ήρθε η στιγμή να αναλύσουμε όλα τα νέα hair trends που θα μας απασχολήσουν τη νέα χρονιά.

Αν δεν δοκιμάσατε καμία αλλαγή στα μαλλιά σας μέχρι τώρα ίσως να τολμήσετε ένα refresh αφού ανακαλύψετε τις νέες hot τάσεις.

Τα hair color trends επιτάσσουν πιο ζεστούς τόνους, οι οποίοι αντλούν έμπνευση από τις γήινες αποχρώσεις. Τα κουρέματα είναι πιο τολμηρά και τα κοντά μαλλιά θα έχουν τον πρώτο λόγο. Ακόμη, θα δείτε και πιο εκκεντρικές προτάσεις, που είναι ιδανικές για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να πετύχετε statement εμφανίσεις.

Πριν λοιπόν κλείσετε το καθιερωμένο σας ραντεβού με το hair salon, ενημερωθείτε για τις κορυφαίες τάσεις που θα επικρατήσουν τη νέα χρονιά. Αναζητήστε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ και φέρτε στην επιφάνεια την πιο γοητευτική σας πλευρά!

Buttery Blond

Το συγκεκριμένο look έχει ζεστές, χρυσές αποχρώσεις αλλά και ιριδίζουσες. Αυτός ο ιδιαίτερος συνδυασμός δημιουργεί ένα εντυπωσιακό χρώμα που θα κάνει πολλές ξανθιές να το δοκιμάσουν το νέο έτος. Το buttercream blonde όπως και το champagne blonde έχουν την ιδιότητα να χαρίζουν στα μαλλιά ένα υπέροχο εφέ χωρίς να γίνει μεγάλη αλλαγή στο χρώμα.

Jenny.Gr

Glossy Black

Τα μαύρα μαλλιά συνεχίζουν να είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της νέας σεζόν αλλά αυτή τη φορά πρόκειται να είναι πιο λαμπερά και λεία με ένα glossy φινίρισμα. Τι σημαίνει αυτό; Θα έχουν ανάγκη περισσότερη περιποίηση ώστε να δείχνουν υγιή και ενυδατωμένα.

Jenny.Gr

Icy Blond

To icy blonde είναι γνωστό ως πλατινέ. Τα πλατινε μαλλια λοιπόν συμπεριλαμβάνονται στις πιο hot τάσεις στα χρώματα. Ένα trend που ξεχώρισε στη δεκαετία του ’90, σε λίγο πιο χρυσούς τόνους επανέρχεται ήδη έχει πολλές φανατικές οπαδούς.

Jenny.Gr

New bob

Η νέα εκδοχή του καρέ είναι πιο cool, πιο μοντέρνα και sleek. Το trick για να έχετε φυσική κίνηση και όχι φλατ look είναι να κάνετε ένα ελαφρύ φιλάρισμα στις άκρες. Είναι chic, διαχρονικό και ταιριάζει τις περισσότερες γυναίκες, δοκιμάστε το καρέ που θα αναβαθμίσει το προσωπικό σας στιλ.

Jenny.Gr

Pixie cut

Το pixie look ήρθε για να μείνει. Είναι η τέλεια επιλογή για όσες επιθυμούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Το 2022 το pixie θα είναι πιο φρέσκο και ατημέλητο. Δεν είναι απλά ένα «ανδρικό», κούρεμα, αλλά ένα ανάλαφρο με πολλά layers ή αφέλειες.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.