Jennifer Lopez - Ben Affleck: Αυτή είναι η απάντηση αν θέλουν ένα παιδί μαζί

Μετά τον αρραβώνα της Jennifer Lopez και του Ben Affleck αναμένουμε το γάμο τους αλλά και το αν θα αποκτήσουν ένα παιδί μαζί

Τα ξένα μέσα ήδη αναρωτιούνται αν το ερωτευμένο ζευγάρι θέλει να αποκτήσει από κοινού ένα παιδί και σύμφωνα με μια πηγή από το περιβάλλον τους: «Δεν θέλουν νέα παιδιά και οι δύο έχουν περάσει από αυτό το στάδιο της ζωής τους», σημειώνοντας πώς ο καθένας έχει τα δικά του παιδιά με τους προηγούμενους συντρόφους του. 

Στόχος τους είναι να συνδεθεί τόσο ο Ben με τα παιδιά της JLo και το αντίστροφο. Θέλουν μια μικτή οικογένεια και η Jennifer Garner μάλιστα είναι θετική σε αυτή την ένωση των δυο οικογενειών. Δεν την πειράζει καθόλου όταν τα παιδιά περνούν χρόνο με τον πατέρα τους και την JLo γιατί έτσι πιστεύει ότι θα υπάρξει αρμονία στις σχέσεις. 

Αν και η ιδέα ενός μωρού μπορεί να ενθουσιάζει τους θαυμαστές του ζευγαριού, εκείνο όμως φαίνεται απόλυτα ικανοποιημένο με το να συνδυάζει τις οικογένειές του και απλά να απολαμβάνει τη ζωή τους μαζί. Μάλιστα, η ίδια πηγή αποκαλύπτει στο «HollywoodLife» ότι η Jennifer Lopez είναι πολύ συμπαθής στα παιδιά του Ben, αλλά σίγουρα έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Samuel.

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck τώρα ετοιμάζονται να μείνουν μαζί και δεν σταματούν να βλέπουν υποψήφια σπίτια στο Los Angeles. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.