CELEBRITIES

Μετά τον αρραβώνα, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ψάχνουν σπίτι στο Los Angeles


JTeam

17 Απριλίου 2022

 Μετά τον αρραβώνα, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ψάχνουν σπίτι στο Los Angeles
Splash Ideal Images
Μετά τον αρραβώνα έρχεται η συγκατοίκηση

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ετοιμάζονται να μείνουν μαζί. Μάλιστα, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του αρραβώνα τους δεν σταματούν να βλέπουν υποψήφια σπίτια που θα μείνουν οι ίδιοι με τα παιδιά τους. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούν σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Los Angeles και ήδη έχουν απορρίψει πολλά σπίτια.

Οι φωτογράφοι τους εντόπισαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε έπαυλη η κατασκευή της οποία μάλιστα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Jenny.Gr

Το ζευγάρι βρίσκεται στην οροφή της οικοδομής μαζί με τους μεσίτες που τους ενημερώνουν για τα σχέδια αλλά και τις παροχές της έπαυλης. Η Lopez φοράει μία μακριά πλεκτή ζακέτα και τζιν παντελόνι, ενώ ο Affleck φοράει ένα μπεζ σακάκι, μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι.

Jenny.Gr

To ερωτευμένο ζευγάρι ψάχνει εδώ και πολλούς μήνες σπίτι αλλά τίποτα μέχρι τώρα δεν τους έχει εντυπωσιάσει ώστε να κάνουν το βήμα της αγοράς, σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.