ΣΤΙΛ

Tα πιο στιλάτα clogs θα χαρίσουν bohemian vibes στα looks σας


Μάρθα Κουμπάνη

17 Απριλίου 2022

Tα πιο στιλάτα clogs θα χαρίσουν bohemian vibes στα looks σας
Τo στιλ παπουτσιών που θα δώσει boho vibes σε κάθε εμφάνιση

Μια βροχερή Κυριακή στην καρδιά της άνοιξης χαζεύω τα πιο εντυπωσιακά festival looks από την μακρινή έρημο Coachella, όπου χτυπά αυτό το Σαββατοκύριακό ο παλμός της μόδας.

Τα fashion girls φορούν τα πιο cool-yet sexy-yet bohemian σύνολα και φυσικά τα συνδυάζουν με τα ανάλογα παπούτσια. Πιάνω τον εαυτό μου να ζηλεύει ένα πολύχρωμο ζευγάρι καουμπόικες μπότες -πολύ εκκεντρικό (ίσως και κιτς) στα μάτια της μέσης γυναίκας. Στο φεστιβάλ Coachella τα fashion girls λατρεύουν αυτό το στιλ παπουτσιών. Εμείς όμως είμαστε στην Ελλάδα και το πιθανότερο είναι οι fancy καουμπόικες μπότες δεν είναι μια επιλογή για ένα τυπικό Σαββατοκύριακο.

Τι στιλ παπουτσιών μπορούμε να όμως να επιλέξουμε για να δώσουμε boho vibes σε μια εμφάνιση χωρίς αυτή να δείχνει κραυγαλέα, αλλά να παραμένει statement; Λοιπόν το σκέφτηκα και κατέληξα ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για αυτή την εποχή από τα boho και σοφιστικέ clogs, δηλαδή σαμπό.

Τα clogs είναι δημοφιλή στα social media, ενώ οι Γαλλίδες που εμπιστευόμαστε, τους δείχνουν αδυναμία. Φέτος έρχονται σε έντονα χρώματα ή animal prints, αλλά και εμπνευσμένα από rain boots.

Οι προφανείς στυλιστικές επιλογές περιλαμβάνουν να φορέσετε ένα ζευγάρι σαμπό με cropped jeans, αλλά μην φοβάστε να γίνετε δημιουργικές. Για μια χαλαρή βόλτα μπορείτε να τα συνδυάσετε με φούτερ καισορτς. Αν κατευθυνθείτε προς το γραφείο, τα δερμάτινα τσόκαρα θα απογειώσουν το κοστούμι σας. Και αν βγαίνετε έξω, τα ψηλοτάκουνα τσόκαρα είναι πρακτικά φτιαγμένα για να φορεθούν με ανοιξιάτικα φορέματα και ολόσωμες φόρμες.

Αυτά είναι τα ωραιότερα clogs:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS