ΣΤΙΛ

Το Coachella επέστρεψε και μαζί του τα ωραιότερα φεστιβαλικά looks


Μάρθα Κουμπάνη

16 Απριλίου 2022

Το Coachella επέστρεψε και μαζί του τα ωραιότερα φεστιβαλικά looks
Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ Coachella επιστρέφει μετά από δύο χρόνια πανδημίας για να μετατρέψει την έρημο της Καλιφόρνια σε It place

Η άνοιξη ήρθε και σήμανε την έναρξη της φεστιβαλικής περιόδου. Τα μουσικά φεστιβάλ της άνοιξης και του καλοκαιριού μόλις επέστρεψαν και αυτό από μόνο του αρκεί για να μας ανεβάσει.

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ Coachella επιστρέφει μετά από δύο χρόνια πανδημίας για να μετατρέψει την έρημο της Καλιφόρνια σε It place και σημείο συνάντησης κορυφαίων καλλιτεχνών και των πιο στιλάτων fashionistas.

Στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ όχι μόνο θαυμάσαμε τον γοητευτικό Harry Styles επί σκηνής, με ολόσωμη φόρεμα με πολύχρωμες παγιέτες αλλά είδαμε και την μούσα του Coachella, που δεν είναι άλλη από την Alessandra Ambrosio.

Στο φεστιβάλ, τα looks είναι ο ορισμός του hippie και bohemian. Aυτό σημαίνει πλεκτά κροσέ κομμάτια, από τοπ και ζακέτες μέχρι μπικίνι και καυτά σορτσάκια. Κρόσσια, δερμάτινα τζάκετ, μικροσκοπικά τοπ και δαντελένια bralette, παντελόνες, διάφανες φούστες και καουμπόικες μπότες.

Τα fashion girls που δίνουν το παρών δεν αφήνουν τα μαλλιά και το makeup τους στην τύχη. Το glitter και οι αστραφτερές πέτρες στο πρόσωπο είναι ακόμα hot τάση, ενώ τα μαλλιά είτε πιάνονται σε κοριτσίστικα space buns, πλεξούδες ψαροκόκαλο, ή αφήνονται στους ώμους, ελεύθερα και wavy.

Τα αξεσουάρ, όμως, παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Fashion bloggers και influencers φορούν εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, με πολύχρωμους φακούς, αμέτρητα layers από αλυσίδες στον λαιμό αλλά και body chains.

To Coachella είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης για το στιλ στις συναυλίες. Δείτε τις εικόνες από την πρώτη μέρα στο Palm Springs και πάρτε έμπνευση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS