Η Britney Spears παντρεύτηκε τον Sam Asghari και ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στην τελετή

Instagram/ usweekly

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή τελετή με τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στο πλάι του, στο Los Angeles. Υπήρξαν, ωστόσο, και απρόοπτα.

Η Britney Spears παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Sam Asghari σε μια τελετή για λίγους, επτά μήνες μετά την άρση του καθεστώτος κηδεμονίας που τόσο καιρό την κρατούσε μακριά από το να παντρευτεί -ή να κάνει, γενικότερα, οτιδήποτε άλλο ήθελε. 

Οι γονείς και η αδερφή της star έλειπαν από τον κλειστό γάμο ενώ από τα κοντινά της πρόσωπα φαίνεται πως πήγε μόνο ο αδερφός της, Bryan. Λίγο πριν τον γάμο, συνέβη μάλιστα ένα απρόοπτο περιστατικό, το οποίο δεν κατάφερε ωστόσο να επισκιάσει την όμορφη μέρα.

Ο πρώτος σύζυγος της Spears, Jason Alexander, προσπάθησε να εισβάλει απρόσκλητος στην ιδιωτική περιοχή του μυστηρίου για λίγο, μεταδίδοντας live από τον λογαριασμό του στο Instagram την ώρα που πλησίαζε τους άνδρες ασφαλείας. Η σύλληψή του, φυσικά, δεν άργησε.

O Jason Alexander παντρεύτηκε με τη Britney το 2004 και ο γάμος τους κράτησε λιγότερο από 55 ώρες! Όπως ισχυρίστηκε μετά το αμήχανο περιστατικό, δεν πήγε ακάλεστος στον γάμο αλλά δεν έπεισε κανέναν. «Είναι η πρώτη σύζυγός μου, η μόνη σύζυγός μου», δήλωσε, προσθέτοντας πως «είμαι ο πρώτος της σύζυγος. Είμαι εδώ για να μπω στον γάμο».

Ο πρώην σύζυγός της συνελήφθη με ένταλμα και ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά. Η Britney γνώρισε τον Sam το 2016 στα γυρίσματα του videoclip για το Slumber Party. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 και πριν λίγο καιρό η star έμεινε έγκυος. Δυστυχώς, λίγες μέρες αργότερα, γνωστοποιήθηκε ότι έχασε το παιδί.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.