CELEBRITIES

Η Britney Spears δεν είναι πλέον μόνο ελεύθερη, αλλά και αρραβωνιασμένη


The Jennettes

13 Σεπτεμβρίου 2021

Η Britney Spears δεν είναι πλέον μόνο ελεύθερη, αλλά και αρραβωνιασμένη
Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε

Η Britney Spears μπορεί να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα εν μέσω δικαστικής μάχης με στόχο να αποδεσμευτεί από τον έλεγχο του πατέρα της αλλά τα κατάφερε και επιτέλους έχει απελευθερωθεί πλήρως. Μετά από αυτή τη νίκη της φαίνεται ότι τα καλύτερα έρχονται για εκείνη και στην προσωπική της ζωή. 

Μάλιστα, δημοσίευσε ένα video με τον αγαπημένο της δείχνοντας χαρούμενη το δαχτυλίδι στην κάμερα. Όπως υποστηρίζει η ίδια, οι όροι της συμφωνίας την εμπόδιζαν να παντρευτεί τον Sam Asghari ή να κάνει περισσότερα παιδιά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Η κηδεμονία από τον πατέρα της την περιόριζε αρκετά καθώς ελεγχόταν η ζωή της εδώ και 13 χρόνια. Ο Sam Asghari δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου φιλιέται με την τραγουδίστρια και υψώνει το δάχτυλο, δείχνοντας το δαχτυλίδι στην κάμερα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο μάνταζέρ της μιλώντας στο περιοδικό People. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Το ζευγάρι έκανε σήμερα επίσημη την μακροχρόνια σχέση του και νιώθουν βαθιά συγκινημένοι για τη στήριξη, την αφοσίωση και την αγάπη που εκφράζει ο κόσμος».  

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.