H Claudia Schiffer δεν μπορεί να ξεπεράσει τις διακοπές της στην Ελλάδα

H Claudia Schiffer απόλαυσε τις διακοπές της στην Ελλάδα με υπέροχο summer style

Η Claudia Schiffer μόλις προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των σταρς που επισκέφτηκαν φέτος το καλοκαίρι την Ελλάδα και όπως φαίνεται απόλαυσαν και με το παραπάνω τη θάλασσα, τον ήλιο και τα υπέροχα τοπία.

Η Schiffer πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη χώρα μας και την αποθέωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ίδια φαίνεται ότι ενθουσιάστηκε με τις ομορφιές της Ελλάδας και μοιράστηκε με τους followers της ορισμένα στιγμιότυπα.

«Δεν θα ξεπεράσω ποτέ αυτά τα τοπία», έγραψε χαρακτηριστικά σε μια από τις λεζάντες. Μπορεί να μην αποκάλυψε τις τοποθεσίες, αλλά είναι φανερό από τις φωτογραφίες ότι πέρασε σίγουρα από την Αθήνα, τις Σπέτσες και την Πελοπόννησο.

Μάλιστα, μια εβδομάδα νωρίτερα η ίδια είχε κάνει μία ακόμα ανάρτηση από τις Σπέτσες όπου βρισκόταν τότε αν και πάλι δεν είχε αποκαλύψει που βρίσκεται παρά τις ερωτήσεις των followers της. Τότε είχε αρκεστεί στο να γράψει: «Η Ελλάδα φώναζε το όνομά μου».

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.