Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ζωή της μέσα από 20 ιστορικές φωτογραφίες

H βασίλισσα μόλις έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια. Αυτή είναι η διαδρομή της μέσα από μερικές αξέχαστες φωτογραφίες-κομμάτια ιστορίας

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της ένα σημαντικό έργο από την 70ετή βασιλεία της. Στη διάρκεια της ζωής της, ταξίδεψε σε περισσότερες από 100 χώρες, συνάντησε 14 Αμερικανούς προέδρους, φόρεσε πάνω από 5.000 διαφορετικά καπέλα ενώ στην κατοχή της είχε πάνω από 30 σκυλιά ράτσας corgi

Κατάφερε να κάνει σχεδόν τα πάντα στη ζωή της. Από τη στιγμή που ανέβηκε στον θρόνο, τραβούσε διαρκώς τα βλέμματα επάνω της, όπως και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Ελισάβετ θα ξεχωρίζει για πάντα, όμως, για το ιδιαίτερο στιλ της, την αγάπη της προς τα ζώα, την ολοκληρωτική αφοσίωσή της στο καθήκον και τη συνολική της ιδιοσυγκρασία. 

Την πρώτη της ομιλία την έβγαλε στα 14 της και οι παρακάτω εικόνες θα μπορούσαν να είναι μια μικρογραφία της ζωής της, από τότε που ήρθε στον κόσμο στις 21 Απριλίου του 1926 μέχρι χτες, 8 Σεπτεμβρίου του 2022, που έφυγε από τη ζωή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.